Αρχική » » ΔΕΚΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ της 25 Σεπ 2013

ΔΕΚΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ της 25 Σεπ 2013


 Δεν νομίζω να έχει υπάρξει υπουργός στην Ελλάδα και οπουδήποτε άλλου στον κόσμο (με εξαίρεση ίσως κάποιες χώρες της υποσαχάριας Αφρικής) τόσο φαντασμένος και εκτός πραγματι­κότητας όσο ο Δένδιας. Ένας άνθρωπος του δήθεν και της φιγούρας, που μοναδικό σκοπό έχει την αυτοπροβολή του και έχει μετατρέψει κάθε επιχεί­ρηση της ΕΛ.ΑΣ σε τηλεοπτικό σόου. 

 Την ίδια στάση δεν θα μπορούσε παρά να κρατήσει και στην προσπάθεια δαιμονοποίησnς της...
Χρυσής Αυγής. Όλο ανακοινώσεις χωρίς ουσία, προσαγωγές για τα μάτια του κόσμου και αποκορύφωση, εκείνο το γραφικό και γελοίο υπό­μνημα που έστειλε στην εισαγγελία για το οποίο δεν χωράει καμία σοβαρά κουβέντα. 

 Από κοντά και ο Αβραμόπουλος, που διέταξε έρευνα λέει για να βρει τους στρατιωτικούς που εκπαιδεύουν τάχα τα «τάγματα εφόδου» της Χρυσής Αυγής. Ώρες- ώρες δεν έχει όριο η γελοιότητα ορισμένων, μόνο που με τις ενέργειες τους προσβάλλουν τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας. 

 Το μόνο σίγουρο είναι πως οι ξεκάθαρα παράνομες ενέργειες των πολιτικών που μας καταδυνα­στεύουν δεν θα μείνουν αναπάντητες. Μπορεί η δικαιοσύνη να επηρεάζεται οπό αυτούς,αλλά την καλύτερη απάντηση στο καθεστώς θα την δώσει ο ελληνικός Λαός. Τότε θα κληθούν να λογοδοτή­σουν για τις πράξεις τους. 

 Αλλάζοντας θέμα τώρα, συγκλονιστική ήταν η επίθεση στο εμπορικό κέντρο στο Ναϊρόμπι. Τόσο ο τρόπος που έγινε αυτή, όσο και η βιαιότητα της δείχνουν τρομοκρατική οργάνωση που έχει την δυνατότητα να εκτελεί πολύ μεγάλα χτυπήματα και όχι μόνο σε μία χώρα. 

 Αυτό που κάνει πιο συγκλονιστική την επίθεση είναι το γεγονός πως επιβεβαιωμένα πλέον πυρήνες τέτοιων οργανώσεων έχουν εισέλθει και στην χώρα μας ανάμεσα στα εκατομμύρια των λαθρο­μεταναστών. Αυτοί οι πυρήνες είναι πολύ πιθανό να εκμεταλλευτούν τυχόν όξυνση της κοινωνικής κατάστασης στην Ελλάδα για να προωθήσουν τους δικούς τους σκοπούς. 

 Ούτε φυσικά και για τον Αβραμόπουλο, παρά το γεγονός ότι γνωρίζει πως η Τουρκία εποπτεύει το όλο κύκλωμα και χρησιμοποιεί τους Ισλαμιστές πράγμα το οποίο κάνει εδώ και δύο χρόνια και στη Συρία. Ας μην έχει κανείς αμφιβολίες για το αν θα το κάνει και σε εμάς μόλις της δοθεί η ευκαιρία, ευκαιρία μάλιστα που ορισμένοι είναι πολύ πρόθυμοι να της δώσουν. 

 Βέβαια και αυτοί είναι κάπως γραφικοί ώρες-ώρες. Παρασημοφόρησαν λέει τους δύο πιλότους, χειριστές των F-16 που κατέρριψαν το συριακό ελι­κόπτερο που δήθεν παραβίασε τον εναέριο χώρο της Τουρκίας. Πέρα από το αν αληθεύει η «παραβίαση», δεν είναι και τόσο τρομερό κατόρθωμα για δύο F-16 να καταρρίψουν ένα ελικόπτερο. 

 Το πιο πιθανό είναι απλά να πετούσε κοντό στα σύνορα, ίσως σε μια αποστολή κατά των ανταρτών και οι Τούρκοι να βρήκαν ευκαιρία να εκδικηθούν το F-4 που είχε καταρρίψει η συριακή αεράμυνα πριν από κάμποσο καιρό. Άλλωστε το ύψος στο οποίο πετούσε το ελικόπτερο (14.000 πόδια) δεί­χνει πως σίγουρα δεν προσπαθούσε να εισέλθει κρυφά στην Τουρκία. 

 Πάντως δεν είναι κακό να ακολουθήσουμε και εμείς το παράδειγμα των Τούρκων. Μόλις κάποιο αεροσκάφος γειτονικής χώρας παραβιάσει τον εναέριο χώρο μας να το καταρρίπτουμε. Δεν είναι κακή ιδέα, ίσα-ίσα που έτσι πρέπει να συμπερι­φέρονται το σοβαρά κράτη. Στους γείτονες μας δεν ξέρω βέβαια αν θα τους αρέσει, αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι αυτά. 

SNIPER 
(ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-25/09/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger