Αρχική » » Εγκληματική οργάνωση

Εγκληματική οργάνωση


Πασοκάρα. Έχασε έδαφος (Ίμια). Έγδυσε τους πάντες (Χρηματιστήριο). Μάγκωνε μίζες (Siemens). Μας έμπασε στο Μνημόνιο. Και μόνο ο Άκης είναι μέσα! 

Στο κόμμα που ίδρυσε ο Αν­δρέας οι αρχιλοβιτουρατζήδες δεν ήταν τα ισόγεια, τα ημιυπόγεια και οι υπόγες .Στα ρετιρέ γινόταν το «έλα να δεις». Ολυμπιακοί Αγώνες, εξοπλιστικά, δημόσια έργα, τούβλα με μετρητά που σφύριζαν πά­νω από τα κεφάλια των περαστικών, βίλες, οφσόρ, «κωλόσπιτα», τράπεζες Κρήτης, Μένιοι με καταθέσεις, εμβάσματα, δικαιώματα για... δωράκια στον εαυτό μας. 

Σκέτη Πομπηία με μπόλικα Σό­δομα και γαρνιτούρα Γόμορρα. Ο Τσουκάτος (δεξί χέρι του Σημίτη) ομολογεί... ότι πήγε βαλιτσούλα της Siemens (τίγκα στα μάρκα) στα γραφεία του κόμματος. Ο Μαντέλης (γραμματέας τον υπουργικού συμ­βουλίου) ομολογεί ότι έπαιρνε «προεκλογικές χορηγίες» από τη Siemens. Ο Βενιζέλος μαντάρει τον νόμο «περί ευθύνης υπουργών» και ξελασπώνει τους συντρόφους του. Ο Σημίτης μάς βάζει από το παράθυρο στην ευρωζώνη και η οικονομία μας μετετράπη σε χρόνο μηδέν σε χοάνη εισαγωγών από τη Γερμανία. 

Ο Γιωργάκης μας στριμώχνει με το στανιό στο ΔΝΤ και στους δρό­μους των πόλεων βρέχει ανθρώπους που φουντάρουν από την απελπισία τους. Κι αυτό το μόρφωμα, που κα­τέστρεψε την Ελλάδα, δεν έχει χαρα­κτηριστεί ακόμα εγκληματική οργά­νωση. Κι όμως, έχουν μαζευτεί τόσες δικογραφίες εις βάρος του, που θέ­λουν δυο τρεις νταλίκες για να τις μεταφέρουν. Ποτέ δεν είναι αργά… 

Παναγιώτης Λιάκος
(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-30/09/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger