Αρχική » » Ο ευρωψεκασμένος

Ο ευρωψεκασμένος


Ίμια, Οτσαλάν, Χρηματιστήριο, ολυμπιακά έργα, Siemens, Τσουκάτος, δημιουργική λογιστική, Μαντέλης, ευρώ, ΟΝΕ κι έχει μούτρα να μιλάει! 

Έχομεν καυτά νέα από τας νή­σους Γκαλαπάγκος! Το «ιγκουάνα» (όπως αποκαλεί τον Κώστα Σημίτη ο Γιώργος Τράγκας) πήγε στο διήμερο μνημόσυνο της πασοκάρας. Δεν έγινε γνωστό αν τσάκισε τα παξιμαδάκια, αν καβάντζωσε κόλλυβα για να τα φάει αργό­τερα κι αν έγινε ντίρλα από τα κονιακάκια. Ωστόσο, έγινε παγκοσμίως γνωστό ότι μίλησε. 

Μεταξύ άλλων είπε: «Η υποτίμη­ση των πολιτών υποτιμά...
τη χώρα. Η συγκάλυψη της αλήθειας από τους πολιτικούς δημιουργεί μια κοινωνία η οποία δεν μπορεί να λύσει τα προ­βλήματα της. Που γίνεται έρμαιη δημαγωγών, τσαρλατάνων, που πιστεύει σε "ψεκασμούς", προσβλέπει σε σβάστικες και ελπίζει σε μάγους με ταχυδακτυλουργίες που θα βρουν από το πουθενά χρήματα και πετρέ­λαια». 

Αφού διαβάσατε απόσπασμα από τη δημηγορία του «ιγκουάνα», βάλτε το χέρι στην καρδιά και πείτε: Δεν εί­ναι σπουδαίος ο τίτλος της ταινίας «Κοίτα ποιος μιλάει...»; 

Μιλάει για υποτίμηση των πολιτών εκείνος που παρουσίαζε το ευρώ και την ΟΝΕ σαν τη Βαλχάλα, τον Παράδεισο, τη νήσο των Μακάρων! Μιλάει για δημαγωγούς και τσαρλατάνους ο εφευρέτης της «δημιουργικής λογιστικής» (χωρίς σος για να γλιστράει) και ο αρχιερέας της παρακμής. 

Μάγοι 

Ειρωνεύεται τον λαό που υπερχρέωσε με τα ολυμπιακά έργα και τα λοιπά καραγκιοζιλίκια της διακυβέρνησης του, αναφερόμενος στους «ψεκασμούς», τους οποίους πιστεύει το -κατ΄ εκείνον- πόπολο. Μα, είναι εξαιρετι­κά πιο δημιουργικό και ανταποκρινόμενο στην αλήθεια να πιστεύεις στους ψεκασμούς παρά στην παραμύθα της «Ευρώπης των υπηρεσιών» και στο χρυσοπληρωμένο φούμαρο του Χρη­ματιστηρίου. Ο Κώστας Σημίτης, των Ιμίων, του Οτσαλάν, της διαπόμπευ­σης της Ελλάδας, έφερε τους Γερμα­νούς στην Ελλάδα δίχως να φοράει σβάστικα. Το μόνο που φορούσε ήταν το ξινισμένο χαμόγελό του. Το κόμμα του και οι Τσουκάτοι του φορούσαν τα νοερά παράσημα της Siemens, τις χορηγίες της, τις βαλίτσες της και τα συμβόλαιά της. 

Οι μάγοι και οι ταχυδακτυλουρ­γίες που μέμφεται ο πρώην πρωθυπουργός ήταν αναπόσπαστα μέρη από την καθημερινότητα της σοσι­αλιστικής πανίδας που κατέφαγε τα σωθικά της Ελλάδας. Βροντούσε ο Όλυμπος κι άστραφτε η Γκιόνα από τις υπογραφές των απευθείας αναθέσεων έργων και τις… χρηστές δια­χειρίσεις των κρατικών ταμείων επί των ημερών του. Σφύριζαν δισεκα­τομμύρια πάνω από τα κεφάλια μας και στο τέλος μας... σφύριξαν και τον λογαριασμό. 

Κοίτα ποιος μιλάει… 

Παναγιώτης Λιάκος 
(ΕΦ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-07/09/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger