Αρχική » » Hellooooo, n Λιάνα είμαι!

Hellooooo, n Λιάνα είμαι!


Φίλοι θαμώναι νυκτερινώνε κέντρωνε. Να απολαμβάνατε υπεύθυνα (δηλαδή με ρέγουλα) το αλκοόλ. Αλλιώς θα είστε σίγουροι ότι ο δεσπότης είναι Παναγιώτης. 

Ήτανε, που λέτε, ο Γιάννης Μπουτάρης στην πρωινή εκ­πομπή του Mega. Όχι στου Λιάγκα, αυτός πήγε ΑΝΤ1. Στην άλ­λη. Σ΄αυτήν που μιλάει για ΙΚΑ, ΔΟΥ, νοσοκομεία, ΦΑΠ, ΦΠΑ και σε αγχώνει πιο πολύ από κηδειόσημο σε κολώνα. Αυτός ο δήμαρχος είναι ει­δική περίπτωση. Τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 100 χθόνια από την απελευθέρωση της πόλης του τις βρή­κε κιτς. 

Του άρεσε πολύ το Φεστιβάλ Ομοφυλόφιλης... Υπερηφάνειας. Δεν το βρήκε κιτς. Η δημαρχική αισθητι­κή ίσως να θεωρεί καλόγουστο το να φοράει δίμετρος μπετατζής πούλιες, γόβες και φτερά, και να είναι φτιασιδωμένος σαν καρνάβαλος. Τέλος πά­ντων, αυτόν τον Μπουτάρη εξέλεξαν οι καρντάσηδες, αυτόν θα απολαμβά­νουν μέχρι τη λήξη της θητείας του. Επανερχόμεθα στην τηλεοπτική του εμφάνιση στην αγχωτική εκπομπή. 

Ο κύριος δήμαρχος φορούσε τα καλά του: δηλαδή το βλέμμα και τη ροή λό­γου ανθρώπου που επιβίωσε από ολοήμερο εθελοντικό εγκλεισμό στα μπουζούκια και το κεφάλι του έχει γίνει κουρούμπελο από την υπερκατανάλωση... πολιτισμού. Απέναντι του, μεταξύ άλλων, είχε και την αδιάκοπα οργισμένη Λιάνα Κανέλλη. 

Ούζο όταν πιεις 

Η κυρία Κανέλλη, σε αντίθεση με τον κ. Μπουτάρη, δεν φαίνεται ντάγκλα. Δείχνει σαν να κατάπιε μια πισίνα με καφέ (εσπρέσο σκέτο) και ισοτονικά ποτά. Απελπιστικά φορτσάτη. Η βουλευτίνα του ΚΚΕ μιλούσε σαν ΚΚΕ, επιχειρηματολογούσε σαν ΚΚΕ και όλα πάνω της ήταν ΚΚΕ. NATO, Κόσοβο, λιμήν Θεσσαλονίκης, διαδηλώ­σεις, δεξιά και πάνω τούρλα! 

Όποια όπλα έχει στη φαρέτρα του ο μέσος Μπογιόπουλος τα έχει και η Λιάνα, και τα χρησιμοποιεί! 

Ωστόσο, ο ράθυμος Μπουτάρης τρεις ολάκερες φορές -σε διαφορετι­κά σημεία του διαλόγου- αποκάλεσε την κυρία Κανέλλη «Εύα μου», αναγκάζοντας την τελευταία να τον διορθώσει με... αμερικανικό, σχεδόν ιμπεριαλιστικό χιούμορ: «Hellooooo, η Λιάνα είμαι!» 

Πολλοί νόμισαν ότι ο κ. Μπουτά­ρης, με τη νωχελική φωνή και τα μασημένα φωνήεντα, που μπερδεύονται γλυκά με τα σύμφωνά του δημιουργώντας ένα δολοφονικό κοκτέιλ λέξε­ων, μπέρδευε τη Λιάνα Κανέλλη με τη Σαλονικιά Εύα Καϊλή. Λάθος μέ­γα! Ο περπατημένος δήμαρχος νόμι­σε ότι συνομιλεί με την Εύα Κανέλ­λη, ένα μεγάλο αστέρι της νύχτας με αισθαντική φωνή, που φέρει υποψία ηχοχρωμάτων της Κατερίνας Στανίση. Αναφέρονται ενδεικτικά μεγάλες της επιτυχίες όπως: -Ούζο όταν πιεις» (επανεκτέλεση), «Άβυσσος», «Απα­ρατήρητη»», «Γιατί σε χόρεψα». 

Ωπα και εβίβα μας! 

Παναγιώτης Λιάκος
(Εφ. Δημοκρατία-04/09/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger