Αρχική » » ΔΕΚΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ της 02 Οκτ 2013

ΔΕΚΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ της 02 Οκτ 2013


 Όταν ορισμένοι έλεγαν για τους περίφημους «θύλακες» της Χρυσής Αυγής στις Ένοπλες Δυνάμεις, έτρεξαν όλοι οι εθνικό-δεξιούληδες να αρχίσουν τις φωνές, «Μην συκοφαντείτε τις Ένοπλες Δυνάμεις», «Μην ρίχνετε το ηθικό» και φυσικά έσπευσε και ο Αβραμόπουλος να διατάξει και την αντίστοιχη έρευνα, για να «μην μείνει καμία σκιά» πάνω τους. 

 Ωραία πράγματα. Να αρχίσω τώρα εγώ να κάνω μερικές ερωτήσεις που μου έρχονται κάπως φυσικά;...
Βέβαια εγώ είμαι και προκατειλημμένος και «ασπόνδυλο» και όπου να 'ναι και μέλος εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό την διάπραξη των μισών αδικημάτων του ποινικού κώδικα, οπότε η κρίση μου ίσως και να μην είναι σωστή. 

 Ερώτημα πρώτο. Τι ακριβώς εννοεί ο ποιητής με τον όρο «θύλακες της Χρυσής Αυγής εντός του στρατεύματος»; Εννοεί πως ίσως και να υπάρχουν συγκεκριμένα οργανωμένες ομάδες στις Ένοπλες Δυνάμεις που να εξυπηρετούν τις επιδιώξεις του κινήματος και άρα να μην υπακούν στον όρκο που έχουν δώσει; Και μετά ήρθαν οι μέλισσες; 

 Ή μήπως εννοεί πως ίσως και να υπάρχουν στρατιωτικοί που να στηρίζουν τις θέσεις μας με την ψήφο τους και άρα στο πλαίσιο των πρωτοφανών πολιτικών διώξεων που ασκούνται από το καθεστώς εις βάρος μας -με αποκορύφωση την σύλληψη του Αρχηγού και πολλών μελών μας εντελώς παράνομα και αντισυνταγματικά- πρέπει και αυτοί να εκδιωχθούν οπό το στράτευμα, μιας και η γνώμη τους είναι ενοχλητική; 

 Ερώτημα δεύτερο. Έχει δώσει ποτέ κανένας Υπ. Άμυνας εντολή για έρευνα για τυχόν θύλακες άλλων κομμάτων μέσα στο στράτευμα. Όχι και οι λόγοι είναι προφανείς. Όμως υπάρχουν θύλακες άλλων κομμάτων και μάλιστα πολύ ενεργοί. 

 Είναι εκείνοι οι επίορκοι και προδότες αξιωματικοί που μαζί με τους πολιτικούς τους προϊσταμένους κατασπάραζαν το δημόσιο χρήμα σε ένα όργιο διαφθοράς που ξεκίναγε από το ΚΦΜ της εκάστοτε μονάδας και κατέληγε στο «πάρτυ» των εξοπλιστικών προγραμμάτων. 

 Είναι εκείνοι οι αξιωματικοί που με την υπερηφάνεια κατσαρίδας γινόντουσαν οι ορτινάτσες του κάθε τελευταίου βουλευτή μπας και εξασφαλίσουν καμιά καλά μετάθεση στην αρχή και καμιά προαγωγούλα αργότερα. Είναι εκείνοι οι αξιωματικοί που δεν είχαν κανένα ενδοιασμό να ξευτιλίζονται μπροστά στον κάθε φαντάρο που μπορεί και να ήξερε τον Μητροπολίτη της περιο­χής και άρα έπρεπε να έχει πενταπλάσια άδεια οπό όση δικαιούταν. 

 Είναι εκείνοι οι αξιωματικοί που έκαναν δώρο τον πράσινο μπερέ στον κάθε αστράτευτο υφυπουργό λες και είναι κανένα κωλόπανο μπας και μείνουν λίγο παραπάνω εν υπηρεσία. Είναι εκείνοι οι αξιωματικοί που φροντίζουν να γνωρίζουν καλύτερα την αγγλική από την ελληνική γλώσσα μιας και σε αυτήν δέχονται τις διαταγές τους. 

 Ερώτημα τρίτο και τελευταίο. Οι Ένοπλες Δυνάμεις πραγματικά απειλούνται από τους «δήθεν θύλακες» ή μήπως από την πλήρη απαξίωση στην οποία τις έχουν οδηγήσει οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι με την ανοχή και την σύμπραξη των ανωτάτων αξιωματικών; 

 Κάτι τελευταίο. Όλοι οι δήθεν εθνικόφρονες και αστικό-δεξιοί καλά θα κάνουν να πάψουν να ασχολούνται με τις Ένοπλες Δυνάμεις. Η νοοτρο­πία τους είναι τόσο αρρωστημένη και αποκρουστική που το μόνο καλό που μπορούν να κάνουν είναι να μείνουν μακριά τους. Αν μάλιστα το συν­δυάσουν και με μια μόνιμη μετανάστευση στην άλλη άκρη του κόσμου ακόμα καλύτερα. 

SNIPER 
(ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-02/10/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger