Αρχική » » Περιθωριοποιείται το κόμμα των αποστράτων;

Περιθωριοποιείται το κόμμα των αποστράτων;


Έντονες εξελίξεις υπάρχουν αυτές τις ημέρες στο ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ γνωστό και ως κόμμα αποστράτων. Μετά την αποχώρηση των κύριων οργανωτών αλλά και αρμόδιων για τον πολιτικό σχεδιασμό και την εκπροσώπηση του κόμματος, δηλαδή των μέχρι πρότινος Αντιπρόεδρου Βασίλη Πανταζή και εκπρόσωπου τύπου Θεόδωρου Διαμάντη, τους ακολουθούν σήμερα και ο πρόσφατα εκλεγμένος πρόεδρος του κόμματος απόστρατος Αντιπτέραρχος, Γεώργιος Γερούλης καθώς και ο Γενικός Διευθυντής Παναγιώτης Μίγκος....

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπήρξαν έντονες διαμάχες των παραιτηθέντων λόγω της ώθησης του κόμματος προς την άκρα δεξιά από συγκεκριμένους παράγοντες αλλά και της άρνησης τους, προφανώς για να διατηρήσουν τις καρέκλες τους, να συνεργασθούν με εξωκοινοβουλευτικά κόμματα που έχουν τις ίδιες ιδέες, ώστε να δημιουργηθεί ένας φορέας πολιτικός ο οποίος θα μπορούσε να παρέμβει στα πολιτικά πράγματα της χώρας.

Είναι δεδομένο ότι το κόμμα δεν θα μπορέσει να συνέλθει, αφού τα συγκεκριμένα μέλη του ήταν αυτά που είχαν σηκώσει το βάρος της μέχρι τώρα οργάνωσης και παρουσίας του κόμματος.

Ας ελπίσουμε ότι δεν αληθεύουν οι φήμες που ακούγονται μετά τις εκλογές για μετατόπιση του κόμματος προς την κυβερνητική πλευρά.

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger