Αρχική » » ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ της 09 Νοε 2013

ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ της 09 Νοε 2013


Θυμίζουμε ότι σήμερα και αύριο το κοινό θα μπορεί να επισκέπτεται όλα τα στρατιωτικά αεροδρόμια από τις 09.00 έως τις 17.00, ενώ την Κυριακή 10 Νοεμβρίου το κοινό θα μπορεί να επισκέπτεται την Αεροπορική Βάση Δεκέλειας μετά τις 12.00, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων προς τι­μήν του προστάτη της Π.Α Αρχαγγέλου Μιχαήλ, που ολοκληρώνονται αύριο. 

Σή­μερα στις 12.00 το F-16 «Ζευς» θα πραγ­ματοποιήσει επίδειξη στη Θεσσαλονίκη, ενώ αύριο... στις 12.00 θα πραγματοποιή­σει επίδειξη στην 115 ΠΜ (Σούδα). Επίσης, σήμερα στις 12.00 το Τ-6Α της ομάδας επιδείξεων «Δαίδαλος» θα πραγματοποιήσει επίδειξη στην 116 ΠΜ (Άραξος), ενώ αύριο στις 12.00 δύο αερο­σκάφη Τ-6Α θα πραγματοποιήσουν επιδείξεις τόσο στην 117 ΠΜ (Ανδραβίδα) όσο και στην 120 ΠΕΑ (Καλαμάτα). 

Πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της φετινής δασοπυροσβεστικής περιόδου και τα στοιχεία που ακούστηκαν ήταν εντυπωσιακά! Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ν. Δένδιας, τόνισε ότι φέτος κάηκαν 52% λιγότερες εκτάσεις σε σχέση με πέρυσι, αν και ο αριθμός των πυρκαγιών ήταν περίπου ο ίδιος, ενώ ο διοικητής της Διοικήσεως Αεροπορικού Υλικού (ΔΑΥ), υποπτέραρχος Βασίλειος Βρεττός, στην ημερήσια διαταγή του, τόνισε ότι το ίδιο διάστημα τα αεροσκάφη της ΔΑΥ πραγματοποί­ησαν 1.620 εξόδους και 2.935 ώρες πτήσεως για την επίτευξη του έργου τους, υπό τον επιχειρησιακό σχεδιασμό του Πυροσβεστικού Σώματος. 

Ο ΥΕΘΑ, Δ. Αβραμόπουλος, αναφέρθηκε στην αρωγή των Ενόπλων Δυνάμεων στα δύσκολα προβλήμα­τα που αντιμετωπίζει η χώρα, αλλά και στο ότι αυτές αποτελούν «πυλώνα σταθερότητας εντός και εκτός των τειχών». Αξίζει να αναφερθεί ότι παρευρέθησαν οι διοι­κητές της 112 και της 113 Πτέρυγας Μάχης, οι διοικητές της 359 Μοίρας Αεροπορικής Εξυπηρέτησης Δημόσιων Υπηρεσιών, της 355 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών και της 383 Μοίρας Ειδικών Επιχειρήσεων Αεροπυρόσβεσης, καθώς και το ιπτάμενο και τεχνικό προσωπικό των Μοιρών αυτών, που πετούσαν με πυροσβεστικά αερο­σκάφη CL-415,CL-215 και PZL-18 Dromader. 

Κύριοι της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών του Στρατού Ξηράς. Με το γνωστό πλέον βίντεο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου, καταφέρατε να βρεθείτε στο επίκεντρο της δημοσι­ότητας και για λόγους που ασφαλώς δεν θέλατε. Ελπίζουμε το πάθημα να σος έγινε μάθημα και να αναθεωρήσετε τις απόψεις αυτές για την παρουσίαση των νεαρών δοκίμων με ακατάληπτες κραυγές... «προβληματικών» ατόμων! Αλήθεια, φανταζόσαστε κάποιον από τους μαθητές αυτούς σε λίγα χρόνια να παρουσιά­ζεται κατ΄ αυτόν τον τρόπο σε κάποιο δεξίωση; Έλεος! 

(ΚΑΡΦΙ-09/11/2013) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger