Αρχική » » Η Ιστορία εκδικείται! Στις 17 Νοέμβρη ο Παπουτσής στην Παγκόσμια Τράπεζα

Η Ιστορία εκδικείται! Στις 17 Νοέμβρη ο Παπουτσής στην Παγκόσμια Τράπεζα


Ο ΠΙΟ κλασικός ίσως εκπρό­σωπος της λεγόμενης «γενιάς του Πολυτεχνείου» που φέρει τεράστιες ευθύνες για τη χρε­οκοπία (κυρίως την ηθική) της χώρας είναι ο Χρήστος Παπουτσής. Οι παλαιότεροι τον θυμούνται να ηγείται, με το αμπέχονο και τα γένια, της φοιτητικής πορείας κάθε χρόνο στην επέτειο της 17ης Νο­έμβρη, χτίζοντας έτσι την κα­ριέρα του· στην αρχή τη συν­δικαλιστική και στη συνέχεια την κομματική και την πολι­τική, ως ευρωβουλευτής, επί­τροπος στην Κομισιόν, βου­λευτής και υπουργός. 

Τα χρόνια πέρασαν, η «επαναστατικότητα»» υποχώ­ρησε και καθώς το ΠΑΣΟΚ έγινε καθεστώς ο κ. Παπου­τσής... αναδείχθηκε σε κορυ­φαίο μέλος της νομενκλατού­ρας του. Ταυτιζόμενος με τον Γιώργο Παπανδρέου, έγινε κι αυτός οπαδός του Μνημονίου προκειμένου να γευτεί τις χα­ρές της εξουσίας μέχρις ότου το ΠΑΣΟΚ κατέρρευσε και ο Ευ. Βενιζέλος αναρριχήθηκε στην ηγεσία του. Ο πρώην πια υπουργός, που δεν είχε καταφέρει να επανεκλεγεί ού­τε βουλευτής, θέλησε να δι­εκδικήσει την αρχηγία, αλλά δίχως επιτυχία. Προς στιγμήν «θύμωσε» κι αφού διαβουλεύθηκε με τους παλαιούς συμβουλάτορές του επιχείρησε να ξαναπάρει τα λάβαρα του σοσιαλισμού. 

Ενώ λοιπόν άπαντες περί­μεναν να ξεκινήσει πάλι την επανάσταση, στα μέσα του καλοκαιριού έσκασε η βόμβα με την είδηση ότι ο Χ. Παπουτσής (που είχε κάνει τους συμ­βιβασμούς του…) τοποθετείται (από τις 15 Σεπτεμβρίου) εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα. Ωστό­σο, οι εβδομάδες πέρασαν και ο διορισμός σκάλωσε… 

Να όμως που η Ιστορία παίρνει την εκδίκηση της. Η εμπλοκή που είχε δημι­ουργηθεί, προκαλώντας τε­ράστιο άγχος στον αγωνιστή Χρήστο, ξεπεράστηκε και προ ημερών απεστάλη και το σχετικό έγγραφο που αναφέ­ρει ότι ο κ. Παπουτσής ανα­λαμβάνει τα καθήκοντά του ως εκπρόσωπος της χώρας μας στην Παγκόσμια Τράπε­ζα στην Ουάσινγκτον από τις 17 Νοεμβρίου. 

Προφανώς, αυτή θα είναι στο εξής η δική του μεγάλη επέτειος. Και δεν θα τη γιορ­τάζει με πορείες και συνθή­ματα κατά των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ αλλά με κοκτέιλ και ακριβά ρούχα στα αμερικανι­κά σαλόνια. 

(ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-03/11/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger