Αρχική » » Επί σκοπόν

Επί σκοπόν


Οι Ρώσοι επισκέφθηκαν την Τετάρτη τον Πειραιά και επιθεώρησαν ρωσικό πολεμικό πλοίο και αγήματα αλλά τελικά την παράσταση φαίνεται να έκλεψε ο κυ­βερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου με την ξαν­θιά συνοδό του. Μαζί με τη οποία κατέβηκαν στον λι­μάνι όπου είχε δέσει το ρωσικό πολεμικό. 

Οι Ρώσοι (ο υπουργός Εξωτερικών Σ. Λαβρόφ -η καλύτερή του, γνωστός Θαυμαστής ωραίων γυναικών... -ο αρχηγός ρωσικού Ναυτικού, ο κυβερνήτης του αντι­τορπιλικού Smetlivy, οι ναύτες του πλοίου κ.λ.π είχαν αρχίσει τις λοξές ματιές, και τα σφυρίγματα), αλλά η ξανθιά απτόητη "επιθεωρούσε" μαζί με τον κυβερνητι­κό εκπρόσωπο και οι 'Έλληνες έψαχναν καμιά τρύπα να κρυφτούν. 

Ευτυχώς ήταν παρών ο πλέον ψύχραιμος και "χα­λαρός", ο Αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού, αντιναύαρχος Ε. Αποστολάκης (των ειδικών δυνάμεων), ο ο­ποίος ευγενέστατος μεν, έκανε πως δεν έβλεπε και άρχισε να εξηγεί δείχνοντας το αντιτορπιλικό, το τι έβλεπε η ξανθιά και ο Κεδίκογλου. 

Ένα βήμα πίσω και ο συμπαθέστατος υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Α. Δαβάκης (αυτός δεν ενδιαφερόταν ούτε για την ξανθιά, ούτε για το αντιτορπιλικό...), 

Το πλέον φοβερό: 10 ώρες αργότερα η ίδια ξανθιά εμφανίστηκε με την ίδια ακριβώς αμφίεση -ένα στενό, μα πολύ στενό σε σημείο που φαίνονται όλες οι ανα­τομικές λεπτομέρειες, λεοπαρδαλέ φόρεμα!- στην με­γάλη δεξίωση της ρωσικής πρεσβείας, πάντα ως συ­νοδός του Κεδίκογλου! 

Δηλαδή φορούσε κάπου 12 ώρες. πρωί-βράδυ, το ί­διο "λεοπαρδαλέ" φόρεμα-κορσέ! Βρε τι τραβάει η συ­νοδός … 

Να πούμε κι ένα καλό για να μην μας λένε "προκα­τειλημμένους". Στην ίδια δεξίωση, παρούσα ήταν και η εντυπωσιακή, αλλά άψογα ενδεδυμένη για την περί­σταση και ιδιαίτερα σεμνή, νεαρή σύζυγος του υπουρ­γού Εσωτερικών Γ. Μιχελάκη, μετά του συζύγου της, βεβαίως. 

Ο Τσολιάς
(ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ-01/11/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger