Αρχική » » Ο επίμονος κηπουρός στην … Τουρκία

Ο επίμονος κηπουρός στην … Τουρκία


ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΟΝ! ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 

H επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά στην περίπτωση του. Αφού έβαλε τη χώρα σε απίστευτες περιπέτειες με την παράδοση τ ης διακυβέρνησης στον μηχανισμό της τρόικας και στα μνημόνια, αφού έφυγε σαν τον «κλέφτη» από την πρωθυπουργία, συνεχίζει ακάθεκτος να ζει στον κόσμο του μακριά από τα προβλήματα του ελληνικού λαού κάνοντας τουρισμό ανά την υφήλιο και δίνοντας διαλέξεις επί χρήμασι για την ανάκαμψη από τις οικονομικές κρίσεις, ενώ ταυτόχρονα παίρνει στο ακέραιο τη βουλευτική του αποζημίωση που με το αίμα του προσφέρει ο ελληνικός λαός. 

Η τελευταία γκάφα του όμως ξεπερνά ακόμα και τις εμπνεύσεις του σουρεαλι­σμού, αφού λίγες μόνο ώρες... μετά την προ­κλητική δήλωση του Τούρκου πρωθυπουργού, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ότι «δεν υπάρ­χει κράτος που να λέγεται Κύπρος», ο πρώ­ην πρωθυπουργός της Ελλάδας, Γιώργος Παπανδρέου, εντοπίστηκε στην Τουρκία να φυτεύει δέντρα και να συμμετέχει σε οικο­λογικές δράσεις χωρίς να πει το παραμικρό για τις ιταμές δηλώσεις του Ερντογάν.. (βλ. σελ. 10) 

Από την Κωνσταντινούπολη όπου βρίσκεται για την συνάντηση της Σοσιαλιστικής Διεθνούς αποφάσισε να επισκεφτεί το πάρκο Γκέζι (το μέρος όπου πριν από λίγο καιρό είχε γίνει θέατρο σφοδρών συγκρούσεων μεταξύ διαδηλωτών και τουρκικής αστυνομίας) και να φυτέψει ένα δένδρο ως «σύμβολο της δύναμης των πολιτών να ορίζουν το μέλλον τους με τη δική τους φωνή». 

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ευαγ. Βενιζέλος πληροφορήθηκε ότι ο κ. Παπανδρέου δεν έδωσε την παραμικρή σημασία για τις εμπρηστικές δηλώσεις του κ. Ερντογάν περί της Κύπρου, γεγονός που του έχει προκαλέσει έντονη δυσφορία. 

«Αυτή η αρχή ξεπερνάει τα σύνορα των εθνών» συνέχισε να λέει. Είναι απορίας άξιον το γεγονός ότι δεν βρήκε ο αθεόφοβος ούτε μια λέξη να πει για την ιταμή κατ προκλη­τική δήλωση του Ερντογάν, ενώ πέρασε την ημέρα του φωτογραφιζόμενος -κάτι σαν περίεργο αξιοθέατο σε λούνα παρκ- να φυτεύει δέντρα με τις γλάστρες...! 

(NEWSBOMB-13/11/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger