Αρχική » » ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ

ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ


Νέους αλλά και παλιούς φακέλους με «πρωταγωνιστές» πρώην υπουργούς του ΠΑ.ΣΟ.Κ. οι οποίοι εμπλέκονται σε υποθέσεις διαφθοράς και σκάν­δαλο ανοίγουν οι εισαγγελείς. 

Ειδικότερα: ...

Ο πρώην υπουργός Μεταφορών Τάσος Μαντέλης πρόκειται να δικαστεί στις 11 Νοεμβρίου ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας. Συμφωνά με την κατηγορία, ο πρώην υπουργός έλαβε 450.000 μάρκα από τα «μαύρα ταμεία» της Siemens για την έγκριση της σύμβασης 8002 για την ψηφιοποίηση των κέντρων του ΟΤΕ. Το ποσό αυτό το οποίο ο Τάσος Μαντέλης βάφτισε «προεκλογική χορηγία» εμβάστηκε τμηματικά (200.000 και 250.000 μάρκα το 1998 και το 2000 αντίστοιχα) οι λογαριασμό που άνοι­ξε ο κουμπάρος και συγκατηγορούμενος του. Γ. Τσουγκράνης στη Γενεύη, με τον κωδικό «Α. Rocos». 

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννος Παπαντωνίου το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο των δικαστικών Αρχών όσο και του Σ.Δ.Ο.Ε, το οποίο ερεύ­νησε το σύνολο της περιούσιας του (ακίνητα και λογαριασμούς), μετά από παραγγελία της εισαγ­γελέως, που διενεργεί έρευνα για σειρά εξοπλιστικών προγραμμάτων. 

Ο πρώην υπουρ­γός του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μιχάλης Καρχιμάκης καλείται να απο­λογηθεί στις 8 Νοεμβρίου για το κακούργημα της ηθικής αυτουργίας σε παραβίαση απορρήτου μυστικών της πολιτείας. Κατηγορία η οποία συνδέεται με την υπόθεση των υποκλοπών και το σχέδιο δολοφονίας του πρώην Πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή. 

(NEWSBOMB-04/11/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger