Αρχική » » ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ

ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ


Νωρίτερα τον Σεπτέμβριο το πλοίο είχε πάει στην Γαύδο, Ηρακλειά, Δονούσα, Σχοινούσα, Σίκινο, κ.α. όπου εξέτασε περίπου 420 άτομα, παιδιά, νέους, γέρους κ.λ.π 

Στα χέρια των Ενόπλων Δυνάμεων περνά όλο και περισσότερο κομμάτι της Υγείας του λαού. Με εντολή της αρμόδιας ανα­πληρώτριας υπουργού Άμυνας κ. Φώφης Γεννηματά, απέπλευσε και πάλι το πλοίο γενικής υποστηρίξεως «Προμηθεύς» του Πολεμικού Ναυτικού, γεμάτο στρατιωτικούς γιατρούς και νοσοκόμους από όλους τους κλάδους καθώς και νέα ιατρικά μηχανή­ματα και άρχισε να εξετάζει κόσμο σε ακριτικά νησιά. 

Πήγε ήδη στην Κάσο, ενώ, χθες βρέθηκε στη Χάλκη. Σειρά παίρνουν ...Τήλος, Φούρνοι Αγαθονήσι, Λειψοί, Αρκιοί και Αμοργός. 

Το πλοίο διαθέτει μια πλήρη θεραπευτική μονάδα, εξοπλισμένη με χειρουργείο, μονάδα εντατικής θεραπείας, θάλαμο ασθενών, ακτινολογικό - μικροβιολογικό εργαστήριο κα οδοντιατρείο. 

Στο πλοίο επιβαίνει μια διευρυμένη διακλαδική ομάδα ιατρών των ακόλουθων ειδικοτήτων: Γενικός Χειρουργός, Παθολόγος, Καρδιολόγος Γυναικολόγος, Ακτινολόγος, Οφθαλμίατρος, Παιδί­ατρος, Μικροβιολόγος, Οδοντίατρος, καθώς και νοσηλευτές. 

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουρ­γείο Εθνικής Αμύνης η διακλαδική ομάδα θα μπορεί, επιπλέον αυτή τη φορά, να εξετάζει τους ασθενείς με τη χρήση του φορητού υπερηχοτομογράφου και μικροβιολογικού αναλυτή. 

(NEWSBOMB-26/11/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger