Αρχική » » ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ


ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΗΜ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ. 
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. 

Στη συνείδηση του στρατιωτικού και του πολιτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων προ­σπάθησε να μιλήσει ο υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος με την ευκαιρία του εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων που συμπίπτει με τα Εισόδια της Θεοτό­κου. 

Ο κ. Αβραμό­πουλος τονί­ζει ότι μία από τις στα­θερές που η χώ­ρα χρειάζεται, περισσότερο από ...ποτέ, ώστε να μπορέσει να αντεπεξέλθει αλλά και να υπερβεί τις δυσκολίες, είναι ένα ισχυρό εθνικό αμυντικό σύστημα. Αυτό το σύστημα διαθέτουμε κι είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα αμυντικά συστήματα στην Ευρώ­πη, επισημαίνει. 

«Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι παρούσες με μία ισχυρή παράσταση σημαίας, σε κάθε γωνιά του πλανήτη, όπου αυτό μας ζητείται και το χρέος το επι­βάλλει, συμβάλλοντας στην ενί­σχυση του κύρους και της εικόνας της χώρας μας, στον κόσμο» σημείωσε ο πολιτικός προϊστά­μενος των Ενόπλων Δυ­νάμεων και πρόσθεσε: «ο ελληνικός λαός το γνωρίζει, σας τιμά και σας ευχαριστεί γι΄ αυτό». 

Με κοφτή και στεντόρεια γλώσσα, ο κ. Αβραμόπουλος υπογράμμισε: «Έχουμε κάθε συμφέρον να συσπειρώσουμε τις δυνάμεις ολόκληρου του Ελληνισμού, να διατηρήσουμε την ισχύ της, να ενισχύσουμε την αποτρεπτική και αμυντική μας ικανότητα, να επω­φεληθούμε του πλούτου της ελληνικής επικράτειας, στην ξηρά και τη θάλασσα». 

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ 

«Η Ελλάδα θα ενισχύσει ακόμα περισ­σότερο τη θέση της στον κόσμο και, το κυριότερο, θα αντιμετωπίσει με επιτυχία αυτές τις δύσκολες στιγμές που τραυμά­τισαν το κύρος της, διεθνώς και, το κυρι­ότερο, αποθάρρυναν την ελληνική κοι­νωνία» επισήμανε ο υπουργός Εθνικής Αμύνης. 

Ο κ. Αβραμόπουλος εκτίμησε πως θα αποκατασταθούν οι αδικίες που επέφερε η δημοσιονομική προσαρμογή και θα ξαναβρούμε, ως έθνος, την αυτοπεποί­θηση και τον προσανατολισμό μας, προς ένα πιο ελπιδοφόρο και δημιουρ­γικό μέλλον. 

(NEWSBOMB-22/11/2013) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger