Αρχική » » Pulse: Προβάδισμα 0,5% στον ΣΥΡΙΖΑ. Τρίτη δύναμη η αποχή!

Pulse: Προβάδισμα 0,5% στον ΣΥΡΙΖΑ. Τρίτη δύναμη η αποχή!


Προβάδισμα μισής μονάδας στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Ν.Δ. στην πρόθεση ψήφου δίνει δημοσκόπηση της Pulse RC για λογαριασμό της εφημερίδας «Το Ποντίκι» που κυκλοφορεί την Πέμπτη.

Τρίτο κόμμα παραμένει η Χρυσή Αυγή, αλλά και η «αποχή». Πιο συγκεκριμένα, στην ...πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει προβάδισμα 22% έναντι της Ν.Δ. που συγκεντρώνει 21,5%.

Στο ερώτημα για το ποιος είναι καταλληλότερος για Πρωθυπουργός, προηγείται ο Αντώνης Σαμαράς, ωστόσο όπως αναφέρει η εφημερίδα ο κ. Αλέξης Τσίπρας κερδίζει έδαφος.

Το κόμμα της Χρυσής Αυγής παραμένει τρίτο κόμμα με 10,5%, ενώ αντίστοιχο είναι το ποσοστό των πολιτών που ψηφίζουν «αποχή» ή «λευκό».

Όσον αφορά στα υπόλοιπα κόμματα: ΠΑΣΟΚ 6,5%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,5%, ΚΚΕ 5% και η ΔΗΜΑΡ 3%.

ysterografa.gr

1 σχόλια:

  1. ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ 3ο ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ......ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 2ο ΚΟΜΜΑ ????????

    ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΟΥΜΕ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger