Αρχική » » Κάτι «κινείται» στις συντάξεις των Στρατιωτικών

Κάτι «κινείται» στις συντάξεις των Στρατιωτικών


Προσπάθεια για να αρθεί n αδικία της μείωσης κατά 40% (ηλικιακά κριτήρια) της σύνταξης των στρατιωτικών φαίνεται πως γίνεται από το ΓΕΕΘΑ κατόπιν εντολής του ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου. 

Συγκεκριμένα, ο Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγός Μ. Κωσταράκος ζήτησε με έγγραφό του να προβεί η ΓΔΟΣΥ/ΔΟΙ στις... απαιτούμενες ενέργειες προς το υπουργείο Οικονομικών για να αρθούν οι αδικίες του ν. 4024/2011, κάτι που επιζητούν οι απόστρατοι, αν και δεν λείπουν και οι φωνές που θυμίζουν πως πλέον για πολλούς είναι αργά, αφού είναι ελάχιστοι και με ελάχιστο το ποσό της συν­ταγής τους άνω των 1.000 ευρώ όσοι έχουν απομείνει. 

Σε κάθε περίπτωση, σημαντικό είναι να υπογραμμι­στεί πως «καταλύτης» για τις εξελίξεις φαίνεται πως υπήρξε η κοινή επιστολή των ΕΑΑΣ και ΕΑΑΑ Λάρισας της 11/9/2013, η οποία άλλωστε μνημονεύεται και στο έγγραφο του ΓΕΕΘΑ. 

Κώστας Αττίας 
(TO ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-14/12/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger