Αρχική » » Μαντίλα με στρινγκ

Μαντίλα με στρινγκ


Σάλο προκάλεσε στη μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη η φωτογραφία μιας νεαρής μουσουλμάνας που ενώ φοράει την παραδοσιακή μαντίλα, το... σιθρού φόρεμά της διαγράφει με ιδιαίτερα αποκαλυπτικό τρόπο το προκλητικό τάνγκα εσώρουχό της!

Την επίμαχη φωτογραφία ανάρτησε στο προσωπικό του ιστολόγιο ο πρώην πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Κώστας Λιούρτας με τίτλο «Απίστευτη φωτό! Μουσουλμάνα στη Θράκη με μαντίλα και… στρινγκάκι» και την απέδωσε σε νεαρή από την τοπική μειονότητα σχολιάζοντάς την ως εξής:...

«Μια νεαρή Ελληνίδα μουσουλμάνα της Θράκης απαθανατίστηκε από ερασιτεχνικό φωτογραφικό φακό να φορά τη μαντίλα (ως καλή θρησκευόμενη), αλλά από κάτω ήταν σκέτη… κόλαση! Η κοπέλα φορούσε ένα αεράτο φόρεμα, το λες και σιθρού, το οποίο άφηνε να διαφανεί το στρινγκ εσώρουχό της! Δεν μπορούμε να πούμε, κορμάρα το κορίτσι! Μόνο μια απορία την έχουμε: αφού τολμά, τη μαντίλα τι την ήθελε;».

Η καυστική ανάρτηση προκάλεσε την αντίδραση της δημοτικής συμβούλου Κομοτηνής και πρώην υποψήφιας ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Σιμπέλ Μουσταφάογλου, η οποία απείλησε με μηνύσεις για προσβολή του Ισλάμ και του γυναικείου φύλου υποστηρίζοντας ότι η νεαρή στη φωτογραφία «είναι από τη Γαλλία και με κανέναν τρόπο δεν απεικονίζει μια μουσουλμάνα γυναίκα, μέλος της μειονότητας της Δυτικής Θράκης»:

«Απαιτούμε την άμεση διαγραφή και απομάκρυνση της εν λόγω φωτογραφίας και των σχολίων που βρίσκονται στον εν λόγω ιστότοπο, όπως και τη δημόσια προφορική και γραπτή συγγνώμη του τέως προέδρου, και δηλώνουμε ότι σε αντίθετη περίπτωση θα ασκήσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας».

Μετά τις αντιδράσεις η ανάρτηση με την επίμαχη φωτογραφία «κατέβηκε» από το ιστολόγιο του κ. Λιούρτα. Ωστόσο ο γνωστός μειονοτικός δημοσιογράφος Αμπντούλ Χαλίλ Ντεντέ απέδωσε την αντίδραση της κυρίας Μουσταφάογλου σε ψηφοθηρικούς λόγους, εν όψει δημοτικών εκλογών, και δημοσίευσε στο προφίλ του φωτογραφίες από τα καλλιστεία «Μις Θράκη 2013», στα οποία συμμετείχαν νεαρές μουσουλμάνες με προκλητικά μαγιό!

(ESPRESSONEWS 06/12/2013 – Σ.Λ.)

staratalogia.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger