Αρχική » » ΤΟ "GULFSTREAM" ΔΕΝ ΠΕΤΑ ΛΟΓΩ... ΓΑΠ!

ΤΟ "GULFSTREAM" ΔΕΝ ΠΕΤΑ ΛΟΓΩ... ΓΑΠ!


Δίνουν «στεγνά» τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος έκανε δυο φορές τον γύρο του κόσμου με το κυβερνητικό αεροσκάφος και το στέλνει για... απόσυρση... 

Αναφορά προς το γραφείο του πρωθυπουργού έστειλαν οι αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπο­ρίας εξηγώντας γιατί δεν πετούν τα κυβερνητικά αεροσκάφη. Όπως πληροφορηθήκαμε από πολύ έγκυρη κυβερνητική πηγή, οι συντάκτες της αναφοράς γράφουν ειδικά για το πανάκριβο δικινη­τήριο αεροσκάφος "Gulfstream" ότι έχει υπέρ-χρησιμοποιηθεί από τον πρώην πρωθυπουργό κ. Γιώρ­γο Παπανδρέου. 

«Το αεροσκάφος έχει διανύσει δυο φορές τον γύρο του κόσμου με τα μίλια που έχει κάνει για να ...μετακινηθεί σε ταξίδια που έκανε στο εξωτερικό ο κ. Παπανδρέου», αναφέρουν χαρα­κτηριστικά. 

Από κει και πέρα υπάρχουν κι άλλα περίεργα. Το "Gulfstream" έχει καθηλωθεί για να συντηρηθεί αλλά οι εργασίες δεν ξεκίνησαν επειδή οι δι­αδικασίες προέβλε­παν τη διεξαγωγή διεθνούς διαγωνι­σμού κι όχι απευθεί­ας ανάθεση, ας πού­με, στην ΕΑΒ. Η ισπα­νική εταιρεία που κέρδισε τον διαγωνισμό αρνείται να έρθει στη χώρα μας και να αρχίσει τη συ­ντήρηση του αεροσκάφους, ισχυ­ριζόμενη ότι δεν έχει πάρει εγγυητικές επιστολές από τις τράπεζες. 

Παρά τις διαβεβαιώσεις του ΓΕΑ, οι ισπανοί τεχνικοί τηρούν αρνητική στάση και μάλιστα, φέρονται να μην αναλαμβάνουν το έργο. Για τον λόγο αυτό, η Αεροπορία έδωσε προθεσμία έως το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου. Αν έως τότε δεν υπάρχει ενδιαφέρον, θα στρα­φούν στον δεύτερο ανάδοχο. 

(NEWSBOMB-19/12/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger