Αρχική » » ΣΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ της 18 Ιαν 2014

ΣΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ της 18 Ιαν 2014


✓ Φίλοι και φίλες της στήλης, εμείς ποτέ δεν κρυφτήκαμε πίσω από το δάχτυλο μας. Μας αρέσει το κουτσομπο­λιό γι΄ αυτό και όπου το βρί­σκουμε το προβάλλουμε. Αυτό βεβαίως καθόλου δεν σημαίνει πως όποτε θέλου­με δεν μπορούμε να γίνουμε και σοβαροί... 

✓ Αυξάνονται και πληθύνονται τελευταία οι μυστικές δημοσκοπήσεις που εμπλέκουν τον γνωστό, όσο και ...
προβεβλημένο από τα ΜΜΕ, πρώην Α/ΓΕΣ με τον στίβο της πολιτικής. Απ' ό,τι μαθαίνουμε η πλέον πρόσφατη από αυτές -ολο­κληρώθηκε την περασμέ­νη εβδομάδα- εμπεριείχε ερώτηση αναφορικά με το ενδεχόμενο καθόδου στην πολιτική κόμματος στο οποίο θα ηγούνταν από κοινού ο εν λόγω Α/ΓΕΣ με τον, επίσης γνωστό, πρώην πρόεδρο Βουλής που δια­γράφηκε πρόσφατα από τη ΝΔ. Εμείς θα σας πούμε ότι με βάση αυτές τις πλη­ροφορίες η δημοσκόπηση έδωσε σε ένα τέτοιο κόμ­μα διψήφιο ποσοστό, πα­ραχωρώντας του την τρίτη θέση στη σχετική λίστα. 

✓ Φίλοι και φίλες, σε αυτόν τον κόσμο δεν πρέπει κανείς να σε δει να προκόβεις. Αμέ­σως θα πέσουνε επάνω σου να σε φάνε. Το λέω αυτό διό­τι μας μετέφεραν κάποιες «κακές γλώσσες- πως επά­νω στην Ταξιαρχία του Έβρου εκεί που κρεμάνε τα πορτρέτα με τους διοικητές κρεμάστηκε πρόσφατα και η εικόνα του Α/ΓΕΕΘΑ. Μέχρι εδώ όλα καλά, έλα όμως που οι συγκεκριμένες «γλώσσες» ισχυρίζονται πως ενώ σε όλες τις φωτο­γραφίες οι πρώην διατελέ­σαντες διοικητές εμφανί­ζονται με τη στολή του τότε βαθμού τους, ο νυν Α/ΓΕΕ­ΘΑ φοράει τη σημερινή στο­λή του κάνοντας τη... διαφο­ρά. Άμα αγαπάς το πόστο σου... 

(Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΡΙΟ-18/1/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger