Αρχική » » Μια «περίεργη» συνύπαρξη!

Μια «περίεργη» συνύπαρξη!


✓ Από αριστερά, ο Αντώνης Κάντας, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, η δημοσιογράφος Λίνα Αλεξίου και ο Γιάννης Στουρνάρας. 
✓ Τα χαμόγελα Στουρνάρα στον Κάντα σε πάνελ για την παρουσίαση βιβλίου του μιζαδόρου το 2002. 

Ποια σχέση μπορεί να έχουν ο Γιάννης Στουρνάρας και ο πρώην αναπληρωτής διευθυ­ντής Εξοπλισμών Αντώνης Κάντας; Μα ότι και οι δύο «αλώνι­ζαν» επί κυβέρνησης Σημίτη, ο πρώτος ως σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού επί οικονομικών θεμάτων και ο δεύτερος ως κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Εθνι­κής Άμυνας, με αρμοδιότητα τον έλεγχο των συμβάσεων αγοράς των οπλικών συστημάτων. 

Πολλά για τη σχέση των δύο δεν γνω­ρίζουμε, ωστόσο μια φωτογραφία που έφερε στο φως η... ιστοσελίδα www.olympia.gr μπορεί να σημαίνει πολλά. Τι δείχνει η φω­τογραφία; Τους δυο τους να κάθονται στο ίδιο πάνελ κατά την παρουσίαση του βιβλίου του Κάντα το 2002 με τίτλο «Αμυντι­κή οικονομία» (στο οποίο συμμετέχει και ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος) και να ανταλλάσσουν χαμόγελα και... τρυφερά βλέμματα. Το γιατί ο σημερινός υπουργός Οικονομικών (που εκείνη την περίοδο ήταν πρόε­δρος και διευθύνων σύμβουλος της Εμπο­ρικής Τράπεζας) βρισκόταν στη συγκεκρι­μένη εκδήλωση, παρουσιάζοντας μάλιστα το βιβλίο του προσωρινά κρατουμένου κ. Κάντα, δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε, όμως η κοινή τους παρουσία, και κυρίως το ύφος τους, μόνο ερωτήματα και εύλογες απορίες μπορούν να προκαλέσουν. 

Αξί­ζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία είχε κυκλοφορήσει εδώ και μέ­ρες από «συστημικά» ΜΜΕ, όχι όμως ολό­κληρη, αλλά μόνο με τους κ. Κωνσταντόπουλο και Κάντα. Ως διά μαγείας ο Γιάννης Στουρνάρας, που καθόταν δυο θέσεις πα­ραπέρα, είχε αποκοπεί με ορισμένα... πο­νηρά μυαλά να κάνουν λόγο για εσκεμ­μένη παράλειψη. Στην εκδήλωση που εί­χε γίνει στο Πολεμικό Μουσείο είχε δώσει το «παρών», μιλώντας μάλιστα, και ο τότε υπουργός Ανάπτυξης και σήμερα έγκλει­στος στον Κορυδαλλό Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος εκθείαζε τον πρώην συνερ­γάτη του στο Πεντάγωνο και πρώην γενι­κό γραμματέα Εξοπλισμών. 

Τελικά, αυτό που λένε οι Κινέζοι, ότι μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις, επιβε­βαιώνεται για ακόμα μία φορά. Και στην περίπτωση αυτή ο υπουργός Οικονομικών θα πρέπει να ψάξει πειστικές δικαιολογίες για να εξηγήσει τα ανεξήγητα… 

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ- ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ- 

03/01/2014) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger