Αρχική » » Βενιζέλος, καταστροφέας της Εθνικής ΜΑΣ Άμυνας!!!

Βενιζέλος, καταστροφέας της Εθνικής ΜΑΣ Άμυνας!!!


της Σόνιας Μαυρίδου 

Καλά, αυτό το άτομο, ο Βενιζέλος (ή Τούρκογλου, όπως τον βγάλανε και οι ί­διοι οι Αμερικα­νοί!!!). εκτός από φοβερός καταστροφέας της Εθνικής ΜΑΣ Οι­κονομίας λίγο πιο παλιά και της Εξωτερικής ΜΑΣ Πολιτικής σή­μερα... υπήρξε ΚΑΙ φοβερός κα­ταστροφέας της Εθνικής ΜΑΣ Ά­μυνας!!! Τότε, στην πρώτη κυ­βέρνηση (Οκτώβριος 2009-Ιούνιος 2011) του γνωστού Τζέφρυ, που προσπαθήσανε τα πασόκια ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ την λέξη «ΕΘΝΙ­ΚΗ» από τον τίτλο του υπουργεί­ου αυτού, αφήνοντάς το νέτα- σκέτα... «υπουργείο Άμυνας-! Όπα, ρε «παίδες»!!! Δλδ ΔΕΝ εί­ναι Άμυνα του Έθνους ΜΑΣ αυ­τό που κάνει ο Στρατός ΜΑΣ;;;… 

Τώρα βγαίνουνε σιγά- σιγά στο φως ΟΙ ΒΡΩΜΙΕΣ από όλα εκείνα που γίνανε με τις προμήθειες, τους εξοπλισμούς κτλ. κτλ των Ενόπλων Δυνάμεών ΜΑΣ! Φυσικά οι πολιτικάντηδες ΔΕΝ σεβαστήκανε ΟΥΤΕ τις Ένδοξες και Ιερές Ένοπλες Δυνάμεις των Ελλήνων!... θα βγούνε, είμαι σίγουρη, ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ ακόμα! Για να δούμε τώρα όμως τον ρόλο του Βενιζέλου, που κά­νει ΦΟΒΕΡΗ ΖΗΜΙΑ από όποιο υπουργείο περνάει, αφήνοντας πίσω του... στάχτη και μπούρμπερη! 

Ξέρετε λοιπόν τι έκανε ο Βενιζέλος εκείνο το διάστημα (Οκτώβριος 2009-Ιούνιος 2011) σαν υπουργός (σκέτο) Άμυνας;

Ας τα δούμε. «Έργα και ημέραι Τούρκογλου» (αυτά που βάζω εδώ είναι ΟΛΑ επίσημα!). Όχι μό­νο ΔΕΝ έβαλε ένα έστω ευρουλάκι στην Εθνική ΜΑΣ Άμυνα, αλλά ... περιέκοψε τον προϋπο­λογισμό της (την ώρα που οι μογγολότουρκοι ΑΛΩΝΙΖΑΝΕ στο Αιγαίο!)!!! Άρχισε να ΠΕ­ΤΣΟΚΟΒΕΙ τις αποδοχές των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμε­ών ΜΑΣ, αποψιλώνοντας το, για­τί ΜΟΝΟ το 2010 παραιτηθήκανε... 3.100 στελέχη (έπαθε ΚΑΘΙ­ΖΗΣΗ το Στράτευμα, όπως γρά­ψανε ορισμένοι!)!!! Επίτηδες Α­ΠΑΞΙΩΣΕ πανάκριβα οπλικά συστήματα, που τα πληρώ­σαμε με ΔΙΣ ευρουλάκια, κρατώντας τα στις απο­θήκες. για να «σαπίσουνε»... 

Ακόμα-ακόμα, γύρισε από την απο­στρατεία ΟΛΟΥΣ τους αξιωματικούς που ή­τανε παλιά συνεργά­τες του... Άκη Τσοχατζόπουλου και τους προσέλαβε στο ΔΙΚΟ ΤΟΥ γραφείο (μπήκες τώρα στο νοηματάκι;)!!! Ε­πίσης, το πρώτο πραγματάκι που έκανε ήτανε να… δώσει ε­ντολή να ΜΗΝ γίνει ΚΑΝΕΝΑΣ έλεγχος για τα όργια στους εξο­πλισμούς που γίνανε επί Σημίτη, από το 1996 μέχρι το 2004!... Έ­κλεισε ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ Στρατόπεδα, δίνοντάς τα (σίγουρα κάτι ζήταγε σαν αντάλλαγμα) στους οργανι­σμούς τοπικής αυτοδιοίκησης, που ΟΛΕΣ-ΟΛΟΙ ξέρουμε πόσο διεφθαρμένοι είναι!!! Και άλλα ΠΟΛΛΑ, ΠΟΛΛΑ, ΠΟΛΛΑ, Χα, χα, χα... εκτός λοιπόν από Συ­νταγματολόγος, μάς προέκυψε και Στρατάρχης (αλλά της καταστροφής) ο «Στρατάρχης» του ΠΑΣΟΚ του 2% των δημοσκοπή­σεων! Κι όμως, φίλε μου... κυ­βερνάει ΑΚΟΜΑ την Πατρίδα ΜΑΣ!!! 

(ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ- ΑΠόΣΤΑΓΜΑ--03/01/2014) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger