Αρχική » » ΔEΚΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ της 31 Δεκ 2013

ΔEΚΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ της 31 Δεκ 2013


 Καλή χρονιά σε όλους, μακάρι ο καινούργιος χρόνος να σημάνει επιτέλους την απελευθέρωση της Πατρίδας μας και τη λύτρωση του Λαού μας από τον ζυγό που υπομένει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αλλά έχει γίνει εντονότερος την τελευταία τετραετία. Επίσης καλή λευτεριά σε όλους τους συναγωνιστές μας που βρίσκονται φυλακισμένοι του καθεστώτος. 

 Οι εξελίξεις βέβαια, ιδιαίτερα οι διεθνείς δεν κάνουν διακοπές και οι τελευταίες μέρες είναι πολύ ...
περίεργες και με πολλά ανοιχτά μέτωπα. Στην γειτονιά μας αρχικά, βρίσκεται σε εξέλιξη μια ακόμα πράξη του δράματος που ονομάζεται «παιχνίδια εξουσίας» στην γειτονική Τουρκία και εμείς οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι γιατί ποτέ δεν ξέρεις πως θα δοκιμάσουν να εκτονώσουν την ένταση οι γείτονες. 

 Οι πρώην σύμμαχοι του Ερντογάν, με τις ευλογίες των οποίων κατάφερε να ξεδοντιάσει το, άλλοτε πανίσχυρο, στρατιωτικό κατεστημένο, πλέον έχουν στραφεί εναντίον του μιας και ο ισλαμιστής πρωθυπουργός αποφάσισε να δοκιμάσει να γίνει σουλτάνος και να ανεξαρτητοποιηθεί από τους προστάτες του, κάτι φυσικά που δεν θα πέρναγε απαρατήρητο. 

 Έτσι λοιπόν, Ισραήλ και Ηνωμένες Πολιτείες προσπαθούν εδώ και σχεδόν ένα χρόνο να τον ανατρέψουν, αν και για να είμαστε δίκαιοι ο Ερντογάν αποδεικνύεται σκληρό καρύδι. Αυτή τη φορά, ο μοχλός πίεσης είναι η συνωμο­σία αστυνομικών - δικαστικών και οι κατηγορίες για διαφθορά εναντίον σημαντικών μελών του υπουργικού συμβουλίου αλλά και των υιών τους. 

 Το θέμα δεν είναι αν υπάρχει όντως περί­πτωση διαφθοράς που ούτως ή άλλως είναι ενδημική στη γειτονική χωρά, αλλά το γεγονός πως επέλεξαν να χτυπήσουν έτσι, το καθεστώς. Επίσης το σημαντικό για εμάς είναι τα πιθανά οφέλη που θα αποκομίσουμε σαν χώρα από αυτή την κατάσταση. 

 Όσο και αν αυθόρμητα βγαίνει μια συμπάθεια προς τον Ερντογάν μιας και οι εχθροί του έχουν πολλές φορές κάνει το ίδιο εναντίον και της δικής μας χώρας, στην πραγματικότητα δεν μπορούμε παρά να χαιρόμαστε για αυτήν την κατάσταση. Η Ελλάδα αν δείξει την πρέπουσα προσοχή βγαίνει κερδισμένη όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα. 

 Το καθεστώς Ερντογάν και ειδικά ο θεωρητικός του Νταβούτογλου είναι στην πραγματικότητα οι ιδανικοί κυβερνώντες για την Τουρκία, μιας και έχουν το όραμα να την μετατρέψουν σε παγκό­σμια δύναμη. Άρα εξ ορισμού εμείς πρέπει να επιθυμούμε την πτώση τους και την επαναφορά της Τουρκίας στον ρόλο του χωροφύλακα των Η.Π.Α και του Ισραήλ στην περιοχή, ρόλος εξ ορισμού πολύ πιο ελεγχόμενος. 

 Ακόμα όμως και αν δεν ανατραπεί ο Ερντογάν πάλι δεν θα μπορεί για αρκετό καιρό να ανοίξει καινούργια μέτωπα και ειδικό εναντίον της χώρας μας. Επίσης αν δοκιμάσει να εκτονώσει την κρίση με ένα θερμό επεισόδιο εναντίον μας είναι η χρυσή ευκαιρία να επανορθώσουμε απώλειες δεκαετιών, με τις ανίερες μάλιστα ευλογίες των Αμερικάνο – ισραηλινών. 

 Πέρα όμως από την Τουρκία έντονα είναι τα πράγματα και σε άλλα μέτωπα. Τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ρωσία με δεκάδες νεκρούς, ακόμα έκρυθμη η κατάσταση στην Αίγυπτο και στη Συρία, ενώ και στην Ευρώπη το βαρύ σύννεφο της οικονομικής κρίσης δεν φαίνεται να διαλύε­ται, τουλάχιστον όχι μέσα στην χρονιά που μόλις άρχισε. 

 Εμείς σαν Έλληνες πρέπει να είμαστε έτοιμοι γιατί φέτος είναι μια χρονιά που θα κρίνει το μέλλον της πατρίδας μας. Σαν Έλληνες Εθνικιστές και Χρυσαυγίτες πρέπει να προετοιμαστούμε γιατί η χρονιά που έρχεται θα είναι δύσκολη. Όμως αν σταθούμε δυνατοί του χρόνου τέτοια εποχή όλα θα είναι διαφορετικά. Καλή χρονιά και πάλι και καλή Λευτεριά. 

SNIPER 
(ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-31/12/2013) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger