Αρχική » » ΔΕΚΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ της 12 Φεβ 2014

ΔΕΚΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ της 12 Φεβ 2014


Δύσκολες μέρες έρχονται για το δεύτερο Ελλη­νικό Κράτος. Η κυβέρνηση της Κύπρου σε άψογη συνεργασία με το καθεστώς Σαμαρά προσπαθούν να επαναφέρουν το σχέδιο Ανάν, με ελάχιστες παραλλαγές για να τα κάνουν πιο εύπεπτο. Όμως το τελικό αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Ένα κράτος-παρωδία με μηδενικό βάρος στην διεθνή πολιτική σκηνή και μαριονέτα της Τουρκίας.

Αρχικά, μόνο και μόνο η προσπάθεια επανα­φοράς της διζωνικής-δικοινοτικής ομοσπονδίας ενώ την ...
απέρριψε με μεγάλη πλειοψηφία ο Λαός της Κύπρου, δείχνει πως ακριβώς εννοούν τη Δημοκρατία. Θα αναγκάσουν τους Κυπρίους να ψηφίζουν ξανά και ξανά μέχρι στο τέλος να περάσουν τα σχέδια τους.

Η προδοτική κυβέρνηση του Αναστασιάδη, πιστού υπαλλήλου των ξένων συμφερόντων, είναι αποφασισμένη να υποβαθμίσει το κυπριακό κράτος σε μια απλή κοινότητα, δέσμια των αποφάσεων των Τούρκων, χωρίς την δυνατότητα άσκησης εξωτερικής πολιτικής και φυσικά στην πραγματικότητα δορυφόρος της Τουρκίας.

Αν μάλιστα αναλογιστούμε και τον πληθυσμό της Τουρκίας και την δυνατότητα που έχει να κατακλύσει -νόμιμα πλέον μιας και η τουρκοκυπριακή κοινότητα σίγουρα θα δώσει την άδεια- με εποίκους το νησί, τότε σε μερικά χρόνια θα μιλάμε για τουρκικό έδαφος με μια μικρή ελληνική μειονότητα.

Αν αυτό σας φαίνεται απίθανο, σκεφτείτε απλά την κατάληξη του Κοσσόβου, ιστορικής κοιτίδας των Σέρβων κάποτε, που τώρα έχει μετατραπεί σε ένα ακόμα αλβανικό κράτος που περιμένει την ένωση με τη μεγάλη Αλβανία, όπως ακριβώς θα περιμένει και το κυπριακό κράτος-παρωδία την ένωση με την Τουρκία.

Στην πραγματικότητα μια είναι η απάντηση στο χρόνιο πρόβλημα της Κύπρου. Ότι χάθηκε στον πόλεμο δεν κερδίζεται στην ειρήνη και απλά η Ελλάδα πρέπει να δυναμώσει αρκετά ώστε να διεκδικήσει τα δίκαια της. Η λύση δεν μπορεί να είναι άλλη από την πλήρη Ένωση Ελλάδος και Κύπρου και αν οι Τουρκοκύπριοι διαφωνούν με αυτό θα είναι ελεύθεροι να επιστρέψουν στην Τουρκία.

Όμως αυτό το σενάριο έχει και μια άλλη προ­ϋπόθεση. Προδότες και υποτακτικοί των ξένων όπως ο Σαμαράς και ο Αναστασιάδης πρέπει να φύγουν από την εξουσία όσο το δυνατόν γρηγο­ρότερα και να πάνε στο μέρος που προβλέπεται για τέτοιους ανθρώπους. Στη φυλακή.

Κάτι τελευταίο. Αν όντως περάσει το νέο αυτό σχέδιο, αναγκαστικά η Ελλάδα θα πρέπει να διακόψει κάθε επαφή με το καινούργιο αυτό κράτος που θα σχηματιστεί, ειδικά σε ευαίσθητους τομείς όπως η Άμυνα, μιας και είναι προφανές πως οι Τούρκοι αξιωματούχοι του θα υπηρετούν το συμφέροντα της πατρίδας τους.

Σε ένα άλλο πολύ σοβαρό θέμα, η Αντιτρομοκρατική -σύμφωνα με διαρροές έχει εντοπίσει τους εκτελεστές του Γιώργου και του Μάνου. Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο, ή αν παίζουν για μια ακόμα φορά πολιτικά παιχνίδια πάνω στους νεκρούς Συναγωνιστές και Αδερφούς μας. Ξέρω όμως κάτι άλλο και το ξέρω πολύ καλά.

Δεν θα ξεχάσουμε και δεν θα συγχωρήσουμε την άτιμη αυτή επίθεση, όπως και καμία άλλη επίθεση που μας έχει κάνει το κράτος και το παρακράτος. Να είναι σίγουροι πως θα πληρώ­σουν για τα εγκλήματα τους και θα μετανιώσουν πολλές φορές για τις πράξεις τους.

SΝΙΡΕR
(ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΉ-12/02/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger