Αρχική » » ΧΑΜΟΓΕΛΑ Η ΑΓΚΥΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

ΧΑΜΟΓΕΛΑ Η ΑΓΚΥΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

 
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας -Τουρκολόγος


Με μεγάλη αγαλλίαση και κλίμα φανερής ευφορίας η τουρκική ε­φημερίδα Hurriuet ανήγγειλε πρωτοσέλιδα στις 7/2/2014 τον θάνατο της κυπριακής Δημοκρατίας. Πρωτεργά­της νεκροθάφτης ο περίφημος Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, που εικονίζεται στη τουρκική εφημερίδα με το σαρδόνιο χαμόγελο του παρία με την υφυπουργό εξωτερικών των ΗΠΑ, κ Victoria Nuland), η οποία κατευθύνει την κυπριακή προδοσία.
 
Τι καλύτερο θα μπορούσαν να περιμένουν στην Άγκυρα από ένα υπουργό Εξωτερι­κών που το... μόνο που τον ενδιαφέρει εί­ναι να χαμογελά πλάι στους Αμερικανούς και να ξεπουλήσει όλα τα «ενοχλητικά» ε­θνικά θέματα που μέχρι τώρα έχουν, κατά την άποψη του, «ταλαιπωρήσει» την μνημονιακή λεηλασία σε όλο τον ελληνισμό και της Ελλάδας και της Κύπρου. 

Τέρμα λοιπόν όλη η ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας! Γι΄ αυτόν τον ευτραφή κύριο που χαμογελά σαρκαστικά πολέμησαν οι αγωνιστές της κυπριακής ανεξαρτησίας, οι αγωνιστές της ΕΟΚΑ, οι Σολομός και Ι­σαάκ και αγωνίστηκε να αποτρέψει τον θάνατο της ο Τάσος Παπαδόπουλος; Για όλους αυτούς είχαν καταφέρει με μεγάλο αγώνα οι Κύπριοι εδώ και δεκαετίες την οι­κονομική τους ανάπτυξη που είχε χαρα­κτηρίσει τον νησί σαν Ελβετία της Μεσο­γείου; Είχαν πετύχει την εθνική του κατα­ξίωση όταν ανάγκασαν χιλιάδες Τουρκοκύ­πριους να εγκαταλείπουν το κατοχικό ψευδοκράτος και να ζητούν καλύτερη τύ­χη στην ελεύθερη Κύπρο; Την ιστορική τους αναγνώριση όταν εισήρθαν με όλα τα δικαιώματα στην Ευρωπαϊκή Ένωση η ο­ποία όμως θα απέβαινε ο ενταφιασμός τους;

Το θανατηφόρο σχέδιο της προδοσίας έ­μελλε να το εκτελέσουν όλοι αυτοί οι μνημονιακοί προδότες που κατέστρεψαν τον ελληνισμό και στην Ελλάδα και στη Κύπρο. Τώρα αντί για Κυπριακή Δημοκρατία, αντί για απελευθέρωση των κατεχομένων από τον παράνομο κατοχικό στρατό, αντί για καταδίκη τιμωρία και απαλλαγή της μεγα­λονήσου από τους εκατοντάδες χιλιάδες εποίκους που βάσει ενός οργανωμένου σχε­δίου έχει μεταφέρει στην Κύπρο η Άγκυρα, θα έχουμε ισοτιμία με τους εισβολείς, ισο­τιμία με τους παρανόμους κατακτητές της μεγαλονήσου, ισοτιμία με τον βιασμό της κυπριακής ιστορίας από το καθεστώς της Άγκυρας. Τα ίδια δικαιώματα με τους κα­τοχικούς, τα ίδια δικαιώματα με τους μου­σουλμάνους εποίκους που τώρα πια ελεύθερα θα κατακλύσουν όλη την Κύπρο και σε λίγα χρόνια αντί για Κύπρο θα έχουμε την… Ισλάμ Κιμπρις. Άλλωστε αυτό είναι το σχέδιο που μας περιμένει και εδώ στην Ελλάδα. Ήδη αρχίσε να εκτελείται με την εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων που οργανωμένοι έρχονται από την άλλη πλευρά του Αιγαίου για να «αλωνί­σουν» και να εξαφανίσουν κάθε τι ελληνικό και ορθόδοξο.

Αυτοί είναι οι προδότες της Κύπρου και αυτό είναι το έργο τους! Αλλά δεν είναι μό­νο αυτοί ένοχοι αυτής της νέας μεγάλης προδοσίας που είναι η αρχή του ξεπουλή­ματος όλων των εθνικών θεμάτων! Είναι και όλοι όσοι έχουν ακόμα την δυνατότητα να αντιδράσουν και δεν αντιδρούν. Το ίδιο ένοχοι είναι και αυτοί που φορούν στολές, που φορούν ράσα, που φορούν γραβάτες και κουστούμια και παίζουν τον ρόλο του δημοσίου προσώπου μιας εξοντωμένης κοινωνίας. Ένοχοι είμαστε όλοι μας! Σε λί­γο καιρό αντί για Ελλάδα θα έχουμε ένα «Iσλάμ-Ελαδέξ» και τότε δεν θα έχουν καμία αξία τα θερμά λόγια του άμβωνα, γιατί δεν θα υπάρχει κάνεις για να τα ακούσει.

(ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ-09/02/2014)
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger