Αρχική » » Καταργούν την ιδιοκτησία οι ψυχοπαθείς βάρβαροι της Τρόικας!

Καταργούν την ιδιοκτησία οι ψυχοπαθείς βάρβαροι της Τρόικας!


του Ησαΐα Κωνσταντινίδη 

Το φωνάζουμε εδώ και και­ρό: οι αρρωστημένοι ε­γκέφαλοι της Τρόικας, αυ­τοί οι νεοφιλελεύθεροι βάρβα­ροι, καταστρέφουν ηθελημένα και με σχέδιο ολόκληρη την περιοχή της Μεσογείου! Τόσο αυ­τοί όσο και τα υποχθόνια αφεντι­κά τους έχουν βάλει στο στόχα­στρο λαούς και έθνη της περιοχής και γι' αυτό την τελευταία πενταετία βιώνουμε την απίστευ­τη κρίση, με τις διάφορες εκφάν­σεις της, «αραβική άνοιξη», «οικονομική κρίση του ευρωπαϊκού Νότου», εμφύλιος στη Συρία, ταραχές στην Τουρκία, Ουκρανία προ της διάσπασης κτλ. 

Ένας βασικός στόχος των ψυχανώμαλων αυτών όντων (δεν γράφουμε «ανθρώπων», διότι τίποτε... ανθρώπινο δεν μπο­ρούν να έχουν!) είναι η αφαίρε­ση της ιδιοκτησίας από τους ανθρώπους... Η δήμευση των πε­ριουσίων τόσο των ξεχωριστών ατόμων όσο και ολόκληρων κρατών. Τοκογλυφικά επιτίθενται με μίσος και κακία κατά όλων μας, χρησιμοποιώντας ως όργανα της πολιτικής αυτής αθλίους πολιτικάντηδες. 

Στο πρόσωπο του κάθε ημίτρελου Άδωνι βρίσκουν το κατάλληλο εργαλείο εφαρμογής αυτής της βαθύτατα αντι-ανθρώπινης και αντίχριστης πολιτι­κής… 

Δεν είναι τυχαίες οι ρή­σεις του Άδωνι Γεωργιάδη να μην έχουν οι Έλληνες ιδιόκτητη κατοικία! Ούτε αυτό που είπε ο «Ταμτάκος» της ΝΔ, ο Γεράσι­μος Γιακουμάτος, να… κλείσουν οι Έλληνες τις μικροεπιχειρήσεις τους!.... Τα άθλια αυτά πλά­σματα εκτελούν διατεταγμένη υ­πηρεσία Ό,τι κάνουν κατά του έ­θνους και του λαού μας, το κά­νουν επίτηδες. Δεν είναι άβου­λοι, ούτε και άμοιροι ευθυνών. Σύντομα η οργή της ιστορικής νομοτέλειας θα καταπέσει επί των κεφάλων τους... 

Αλλά και στην Κύπρο τα ίδια! Πρόσφατα ένας πολιτικά­ντης της Μεγαλονήσου είπε τα ί­δια ακριβώς πράγματα ότι… οι Κύπριοι έχουν «υπερβολικά» υ­ψηλό ποσοστό ιδιόκτητης κατοι­κίας! Συνεπώς, σε Ελλάδα, Κύ­προ και στις άλλες πολιτείες του Νότου να καταργηθεί η ιδιοκτη­σία και πρώτα απ' όλα η ιδιοκα­τοίκηση. 

Γι΄αυτό ο Ευάγγελος Βουβουζέλος έβαλε τα διάφορα χαράτσια και ο Στουρνάρας της Μπίλντερμπεργκ επιβαρύνει με φόρους επί φόρων την ιδιόκτητη κατοικία… Για να χάσουν οι Έλληνες τις κατοικίες τους, όλα αυτά για τα οποία χύθηκε αίμα και δάκρυ επί αιώνες, και να περά­σουν όλοι σε ενοίκιο! 

Το οποίο θα είναι πιο «συμ­φέρον». Όσο για τα σπίτια του άμοιρου λαουτζίκου... Θα τα πά­ρουν σε τιμή ευκαιρίας οι μεγαλο-καπιταλιστές, τα αφεντικά του Άδωνι και του Γιακουμάτου!!! 

(ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ-ΑΠΌΣΤΑΓΜΑ-06/02/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger