Αρχική » » «Πράσινο φως» τον Μάρτιο για 500 προσλήψεις στην ΕΛ.ΑΣ

«Πράσινο φως» τον Μάρτιο για 500 προσλήψεις στην ΕΛ.ΑΣ


ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΜΑΡΙΝΟΥ 

✓ Σύσταση θέσεων για 500 Ειδικούς φρουρούς. 
✓ Απόφοιτοι λυκείου αλλά και πτυχιούχοι μπορούν να διεκδικήσουν τις 500 νέες θέσεις ειδικών φρουρών. 

Αντίστροφη μέτρηση για την προκήρυξη του διαγωνισμού πρόσληψης 500 ειδικών φρουρών στην Ελληνική Αστυνομία σήμανε η υπερψήφιση από την αρμοδία επιτροπή της Βουλής του νομοσχεδίου του υπουργείου Δημόσιας Τάξης για την αναδιάρθρωση της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. 

Πλέον αυτό που απομένει για να δημοσιευτεί η προκήρυξη είναι η εισήγηση του Συμβουλίου της ...Επικρατείας για την έκδοση προεδρικού διατάγματος που αυξάνει τον αριθμό των φρουρών κατά 500 θέσεις. Μόλις αποτυπωθεί η αύξηση των θέσεων σε Π.Δ (για τυπικούς κυρίως λόγους) θα ξεκινήσει και ο νέος διαγωνισμός, όχι αργότερα οπό το τέλος Μαρτίου. 

Δυνατότητα συμμετοχής στον νέο διαγωνισμό έχουν άνδρες και γυναίκες με απολυτήριο λυκείου, ΙΕΚ, TEE είτε ΑΕI-ΤΕΙ. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει απαραιτήτως να πληρούν τα κριτήρια της ηλικίας (έως 28 ετών) και του ύψους (1.70μ.). Ο βαθμός του απολυτηρίου τίτλου σπουδών αποτελεί τον βασικό παράγοντα μοριοδότησης, ενώ προβάδισμα στη διαδικασία επιλογής αποκτούν όσοι γνωρίζουν τουλάχιστον μια ξένη γλώσσα, κατέχουν άδεια οδήγησης μοτοποδηλάτου ή μοτοσικλέτας ή αυτοκινήτου και έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις. κατά προτίμηση ως έφεδροι αξιωματικοί ή σε ειδικές δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων η στην Προεδρική Φρουρά ή ω% εθελοντές πενταετούς υποχρέωσης ή ως Επαγγελματίες Οπλίτες. 

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν στην ­επιτροπή του διαγωνισμού εκτός από την αίτηση τους και τους απαραίτητους τίτλους σπουδών πιστοποιητικό Στρατολογικής Κατάστασης τύπου Α', επικυρωμένο φωτ/φο και των δύο όψεων της άδειας οδήγησης, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και πτυχίο δημοσίου IΕK «Στελέχους Υπηρεσιών Ασφαλείας». 

ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΡΟΥΝ 

Τίτλοι σπουδών 

Ηλικία έως 28 ετών 

Ύψος από 1.70 

Ξένες γλώσσες 

Άδειες οδήγησης 

Στρατιωτική θητεία 

Οικογενειακή κατά­σταση 

Πτυχίο ΙΕΚ «Στελέχους Υπηρεσιών Ασφαλείας» 


(ΕΘΝΟΣ-04/03/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger