Αρχική » » Κυβέρνηση Σκανδάλων

Κυβέρνηση Σκανδάλων


Σαν φούσκες έσκασαν για ακόμη μια φορά οι εξαγγελίες και οι υποσχέσεις των κυβερνώντων, αναφορικά με το μοίρασμα του ανύπαρκτου κατά γενική ομολογία πλεονάσματος, στα στελέχη των Ε.Δ και των Σ.Α. Ένα ακόμη ψέμα μέρος του γενικού σχεδίου με κύριο στόχο τον αποπροσανατολισμό των ψηφοφόρων μιας και βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο, αποφάσισαν να ασχοληθούν και με το «λαουτζίκο» όπως τον χαρακτηρίζουν τα καθεστωτικά τους μέσα. 

Έγινε γνωστό λοιπόν ότι μόλις το 1/4 των στελεχών δικαιούνται το ευτελές εφάπαξ ποσό, της ελεημοσύνης... των μερικών εκατοντάδων ευρώ το οποίο σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί βοήθημα, σε σχέση με το κόστος ζωής και την απώλεια του εισοδήματος των προηγούμενων ετών. Θα μπορού­σε άνετα να χαρακτηριστεί επίδομα υποτιμήσεως της νοημοσύνη προς τα στελέχη στα οποία έχει ανατεθεί η εξωτερική και εσωτε­ρική ασφάλεια της πατρίδας μας. Τα υπόλοιπα στελέχη τα οποία δεν δικαιούνται το ποσό θα πρέπει να αναμείνουν την εξεύρεση ισοδύναμων μέτρων, ώστε να εφαρμοστεί η απόφαση του Συμ­βουλίου της Επικρατείας το οποίο και δικαίωσε τη προσφυγή τους για τη βάρβαρη και βάναυση ληστεία εκ μέρους της εγκληματικής οργάνωσης η οποία κυβερνά με σκοπό την εξυπηρέτηση των ολιγαρχών. Ευχή δίκη μας προς τους ένστολους να ανταμείψουν τη κυβέρνηση για αυτή τη «γενναιοδωρία» της όπως της αρμόζει. 

Ενεργή εμπλοκή της κυβέρνησης στο θέμα του μεγάλου σκανδάλου των υποβρυχίων υπήρξε και έτσι με μια λακωνική δήλωση τα τέσσερα υποβρύχια (ΠΙΠΙΝΟΣ,ΜΑΤΡΩΖΟΣ, ΚΑΤΣΩΝΗΣ,ΩΚΕΑ­ΝΟΣ) περιέρχονται στην ιδιοκτησία του Ελληνικού Δημοσίου και συγκεκριμένα στο Πολεμικό Ναυτικό. Με δεδομένο ότι η παρούσα κυβέρνηση βλάπτει σοβαρά την οικονομία αυτής της χώρας και όχι μόνο, διατηρούμε σοβαρές επιφυλάξεις όσο αφορά το παρα­σκήνιο και τις κρυφές συμφωνίες οι οποίες κατά πάσα πιθανότητα έχουν υπάρξει. Πιθανόν το παρασκήνιο να το πληροφορηθούμε με αρκετή χρονική καθυστέρηση, σχεδόν σίγουρα με διαφορετικό υπουργό καθώς και το κόστος το οποίο προέκυψε πέρα από τα 75 εκατομμύρια ευρώ τα οποία ανακοινώθηκαν από τους αρμόδιους φορείς. Οι εκκρεμότητες είναι πολλές καθώς και το μέλλον των ναυπηγείων και των εργαζομένων του αβέβαιο. 

Είναι γνωστό ότι μικρό μέρος του προσωπικού των ναυπηγείων απασχολείται με το πρόγραμμα των ναυπηγείων, με αποτέλεσμα εάν πληρώνεται και το μη απασχολούμενο προσωπικό ο αρχικός προϋπολογισμός θα εξαντληθεί σε χρόνο ρεκόρ, προς άρση παρε­ξηγήσεων σε καμιά περίπτωση δεν εννοούμε ότι οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να πληρώνονται. Εδώ ερχόμαστε στις εγκληματικές πράξει και ίσως σκόπιμες παραλείψεις των κυβερνώντων οι οποί­οι παρέδωσαν τα ναυπηγεία βορρά των γερμανών των οποίων το σχέδιο ήταν να τα απαξιώσουν και να τα κλείσουν. Γνωστή τακτική των γερμανικών εταιρειών το οποίο το εφάρμοσαν και με τα σουηδικά ναυπηγεία τα οποία μόλις τα εξαγόρασαν με σκοπό να τα αναπτύξουν τα απέκλεισαν ακόμη και από παραδοσιακές αγορές ώστε να μη τα βρίσκουν μπροστά τους σε διεθνείς διαγωνισμούς. 

Τα ίδια απαίτησαν και έπραξαν με τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά τα οποία μόλις τον αγόρασαν, αυτομάτως τα καταδίκασαν σε θάνατο. Η Σουηδία όμως δεν το αποδέχθηκε μοιρολατρικά όπως οι εδώ υποτακτικοί αλλά πρόκειται να δώσει μάχη για τα δικά της ναυπηγεία. Καθόλου δεν μας εκπλήσσει ούτε μας εξοργίζει η άτιμη συμπεριφορά ενός κράτους μέλους σε ένα κράτος εταίρο της E.E. Για ποια Ευρωπαϊκή ένωση άλλωστε μιλάμε. 

Δυστυχώς απέναντι τους βρήκαν τα γνωστά ευρωλιγούρια τα οποία εξουσιάζουν αυτό το τόπο και το μόνο το οποίο τους ένοιαζε ήταν η τσέπη τους και η διατήρηση τους στην εξουσία. Φταίνε οι ξένοι επειδή οι επιτήδειοι εδώ δεν εξασφάλισαν συμβατικά δικαιώματα και ναυπηγικό έργο; ποιός φταίει όταν για ένα υποβρύχιο αξίας μισού δις οι εδώ εντολοδόχοι πανηγύριζαν όταν τους προτάθηκε ότι για κάθε ναυπήγηση θα λαμβάνουν 1,5 εκα­τομμύριο. Στα παραπάνω να προσθέσουμε την απουσία εισαγωγής τεχνογνωσίας η οποία αποτελούσε απαραίτητη προϋπόθεση για όλες τις υπόλοιπες αγορές όπου συμφωνήθηκε η παραγωγή του εν λόγω υποβρυχίου. Τίποτα από τα παραπάνω δεν έγινε για τον απλούστατο λόγο ότι εξαρχής το θέμα των υποβρυχίων ήταν και είναι ένα τεράστιο σκάνδαλο, το οποίο σε μια χώρα όπου θα εφαρμόζονταν οι νόμοι και η δικαιοσύνη δεν θα ήταν απασχολη­μένη με τη παρεμπόδιση της λειτουργίας ενός νομίμου πολιτικού κόμματος, οι ένοχοι σήμερα θα έπρεπε να βρίσκονται φυλακή και όχι να παρασταίνουν τους κυβερνώντες. 

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή, έχει δεσμευθεί για τη πλήρη διαλεύκανση και απόδοση ακέραιων των ευθυνών για τα σκάνδαλα τα οποία σχεδόν κατέστρεψαν τη χώρα και έφεραν τη δυστυχία στη πατρίδα μας, ώστε οι ένοχοι να τιμωρηθούν παρα­δειγματικά και να επιστρέψουν τα κλοπιμαία. Παράλληλα όμως έχει και συγκεκριμένο πρόγραμμα για την αμυντική βιομηχανία της χώρας το οποίο θα εφαρμόσει απαρέγκλιτα όταν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας. 

- Εθνικοποίηση και επιδότηση των νευραλγικών ελληνικών αμυντικών βιομηχανιών (Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, Ελλη­νικά Αμυντικά Συστήματα και Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων). Αναδιάρθρωση των Διοικήσεών τους και επαναπρόσληψη του έμπειρου προσωπικού τους. 

- Απαραίτητη προϋπόθεση για την επικύρωση οποιαδήποτε συμφωνίας αγοράς οπλικών συστημάτων η συμπαραγωγή. Την ώρα που η ελληνική αμυντική βιομηχανία παραπαίει, οι τούρκοι παράγουν δικά τους οπλικά συστήματα, από βασικά τμήματα των F-16 μέχρι τεθωρακισμένα. 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΡΙΚΟΣ
(ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-26/03/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger