Αρχική » » Γιατί επαναστατήσαμε;

Γιατί επαναστατήσαμε;

Το κοινό που παρακολουθεί την παρέλαση (τηλεπαθητικά) μπορείτε να το δείτε κι εσείς τηλεπαθητικά...

Αφενός, για να έχει δικαίωμα ο κάθε πικραμένος να υπερασπίζεται (ως ελληνόφωνος) τον σουλτάνο. Αφετέρου, για να διεξάγονται πριβέ παρελάσεις.

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΙΑΚΟ

Αν δεν είχε γίνει η Επανάσταση του 1821, δεν θα μπορούσε ο Έλλην να παρακολουθεί τηλεπαθητικά την παρέλαση των Ενόπλων Δυνάμεων από την οδό Βου­κουρεστίου. Η έξοδος από την κρί­ση και το πρωτογενές πλεόνασμα, ως γνωστόν, αυξάνουν τις ικανότητες για «ESP-Extrasensory perception», ήτοι εξωαισθητηριακή αντίληψη.

Ο μέσος φορολογούμενος γίνεται γιόγκι, Γιούρι Γκέλερ, Χάρι Χουντίνι και Ντέιβιντ Κόπερφιλντ, δάσκαλος 
του...
καράτε. Αυτό δεν είναι παράδοξο, αλλά αναπόφευκτη συνέπεια της μεγάλης άσκησης εσωτερισμού που είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε με το Μνημόνιο. Λίγο το έχεις να μην ει­σπράττεις δεκάρα τσακιστή και έως τις 31/12/2013 να υποχρεώνεσαι να πληρώσεις περί τους 12 φόρους, ει­σφορές, χαράτσια, ΦΑΠ και λοιπά κερατόσημα; Μετασχηματίζεις τον αέρα σε ύλη!

Ασχολείσαι με την αεροφαγία για να αντιμετωπίσεις τη φοροκαταδρομική μανία. Άρα το να δεις στρατιω­τική παρέλαση εκ του μακρόθεν καθίσταται παιχνιδάκι. Με τα μάτια της ψυχής σου αντικρίζεις τα αγήματα των πεζοναυτών, των Ειδικών Δυνάμεων, του Πεζικού, των μαυροσκούφηδων και όλων των συμμετεχόντων. Με τη διαίσθηση αντιλαμβάνεσαι τον ήχο από τις αρβύλες των στρατιωτών και τον θόρυβο από τους κινητήρες των τεθωρακισμένων.

Γιουσουφάκι

Αυτοί που αποτελούν την ηγεσία μας, όμως, επειδή είναι προσγειωμένοι άν­θρωποι, πρακτικοί και δεν έχουν κολ­λήσει ένσημα στην ανεργία και την αε­ροφαγία, θέλουν να τα βλέπουν όλα με τα κανονικά τους μάτια. Είναι άνθρωποι της ύλης, επειδή διαχειρίζο­νται ύλη. Για να σώσουν τις μάζες από το άχρηστο και εν πολλοίς επι­βλαβές φορτίο του πλούτου, καταδέ­χονται να τον συγκεντρώνουν σχεδόν όλον στις τσέπες, στις θυρίδες, στις οικίες και στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Εκείνοι ξέρουν να τον αντιμετωπίσουν. Εμείς όχι. Το γεγο­νός ότι η παρέλαση διεξάγεται ενώ­πιον τους και δεν την απολαμβάνουν από απόσταση ασφαλείας αποδεικνύ­ει ότι έχουν χαμηλότερο βαθμό μύη­σης από τους πολλούς -και αυτό απο­τελεί μια ένδειξη σεμνότητας και τα­πεινότητας. Άρα καλώς έπραξαν οι προγονοί μας και σήκωσαν τα όπλα κατά των Οθωμανών.

Και το άλλο; Πού το βάζεις το άλ­λο; Δίχως Κολοκοτρώνη ο Μπίστης θα φορούσε φουφουλιαστές πανταλόνες τύπου Αλαντίν. Δίχως Καραϊ­σκάκη η Ρεπούση θα χόρευε τον χο­ρό των επτά πέπλων στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Δίχως Νικηταρά ο Σημίτης θα ήντουνε παραγιός σε οντά. Πάλι καλά...

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-26/03/2014)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger