Αρχική » » Αποχαιρετισμός στα κόλπα

Αποχαιρετισμός στα κόλπα


✓ Ο Κούγιας είχε δηλώσει στο παρελθόν «μοντελοπνίχτης», αλλά εδώ ο Στουρνάρας είναι μακράν πιο ακαταμάχητος! 
✓ Ιδού μια μεγάλη θυσία για την πατρίδα: να γυρνάς αργά σπίτι από τη δουλειά και να βλέπεις τηλεμάρκετινγκ ή απίθανες ταινίες καράτε! 

Του Παναγιώτη Λιάκου 

Το έχουμε υποπτευθεί, αλλά πλέον είμαστε σίγουροι. Ο Θεός, πέραν των άλλων, είναι χωρατατζής. Απόδειξη του προλεχθέντος, η συνέντευξη-περιβόλι του αξιολάτρευτου υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». Ο Γιάννης Στουρνάρας, εκτός από μαέστρος της οικονο­μικής μανέστρας του τόπου μας, θα είναι καλός και ως αρχαιολόγος (μια και δήλωσε ότι περίπου... έβγαλε την Ελλάδα από τον τάφο) αλλά και ως κάτοχος μηχανακίου της AGB. Ειδι­κά στο δεύτερο θα διαπρέψει, αφού θα κάνει ανακατανομή της τηλεθέ­ασης στα μικρά κανάλια, τα μη έχο­ντα σημαντικά ποσοστά. Είπε ο αγα­πημένος: «Δεν μπορούσα να κοιμηθώ και έμενα ξύπνιος ως το πρωί, παρα­κολουθώντας μεταμεσονύκτιες εκπο­μπές στην τηλεόραση». Φίλοι τζογα­δόροι, μπορείτε αβίαστα να στοιχη­ματίσετε ότι ο κ. Στουρνάρας έχει πα­ρακολουθήσει μπόλικο Λιακόπουλο και Βελόπουλο, μια και οι δύο τούτοι σκάνε μύτη βραδιάτικα στην τηλοψία και πουλάνε ντάνες με επιστημονικά βιβλία που ξεχειλίζουν από πετρέ­λαια, όσμια, χρυσάφια, νεφελίμ, χερουβίμ, σεραφίμ, ξωτικά και κυνοκέφαλους δαίμονες, που ζουν στην Τακλαμακάν και στα παλάτια της Λευ­κής και της Μαύρης Αδελφότητας. Φαντάζεστε Στουρνάρα να βλέπει μαγεμένος Λιακόπουλο και να μετρά­ει τερατάκια για να τον πάρει ο ύπνος; 

Μουτς! 

Πέρα από τις τηλεοπτικές του ανησυ­χίες, ο κ. Στουρνάρας ενημέρωσε το πολυπληθές κοινό των οπαδών του για ένα αθώο φιλάκι ειλικρινούς με­ταμέλειας, που του έδωσε μια κακιασμένη Αυστριακή υπουργός Οικονο­μικών, η κυρία Μαρία Φέκτερ. Μόλις τον είχε πρωτοδεί, λέει ο Στουρνά­ρας, σε συνεδρίαση του Eurogroup, του έριξε κράξιμο - κρατώντας μάλιστα και αναμμένη τσιγαρούκλα στο χέρι. Ύστερα, αφού ο τολμητίας Στουρνά­ρας την έβαλε στη θέση της, η μανταμίτσα στενοχωρήθηκε που επιτέθηκε στον Έλληνα ντελικανή, λιμπίστηκε τις παρειές του και του έδωσε ένα μού­τσου μούτσου στο γλυκουλίνι μαγουλάκι του. Ο Σόιμπλε ήταν πιο διακρι­τικός, έριξε μεν ένα διπλωματικά δια­τυπωμένο επιτίμιο στον κ. Στουρνάρα, αλλά μετά δεν είχε φιλάκι. Κρίμα, δι­ότι πρέπει να είναι μοναδική εμπειρία να σε φιλάει ολάκερος Σόιμπλε. Ούτε με ανακόντα τέτοιο συναίσθημα! 

Ο Στουρνάρας φεύγει -όπως υπαινίχθηκε στη συνέντευξη- από το υπουργείο Οικονομικών, αλλά μπο­ρούμε να αισιοδοξούμε, θέλει να συ­νεχίσει να ασχολείται με τα κοινά. Επί­τροπος θα 'ναι; Βουλευτής θα γίνει; Αρχιτραπεζίτη θα τον κάνουν; Έλα ντε. Ο,τι και να αποφασίσουν αυτός και οι άλλοι, καλό θα είναι. Εδώ έβγα­ζε την Ελλάδα από τον τάφο, άρα απο­κλείεται να αστοχήσει στα εύκολα... 

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-31/3/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger