Αρχική » » ΔΕΚΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ της 21 Μαΐου 2014

ΔΕΚΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ της 21 Μαΐου 2014


 Αυτές οι γραμμές γράφονται λίγες ώρες μόνο μετά την εκλογική μάχη της 18ης Μαΐου, μια ακόμα εκλογική μάχη που η Χρυσή Αυγή εξήλθε νικηφόρα, μια ακόμα μάχη από την οποία δείξαμε πως όχι μόνο αντέχουμε, αλλά δυναμώνουμε με τεράστιους ρυθμούς και το μέλλον δεν μπορεί παρά να είναι δικό μας. 

 Φυλακίσεις, δολοφονίες ένα γενικότερο κλίμα τρομοκρατίας συνεχής δυσφήμηση από τα Μέσα ...Μαζικής Εξαπάτησης και συντονισμέ­νη επίθεση τόσο από το κράτος όσο και από το παρακράτος των κρατικοδίαιτων δήθεν «αντιε­ξουσιαστών», οι οποίοι εύκολα παραβλέπουν πως το κίνημα μας δεν υπήρξε ποτέ εξουσία. 

 Όμως η Χρυσή Αυγή είναι φτιαγμένη από διαφορετικό υλικό. Όλα τα υπόλοιπα από-κόμματα του μόνο στο όνομα συνταγματικού τόξου, θα είχαν διαλυθεί αν είχαν υποστεί έστω και κλάσμα από τις διώξεις που έχουμε υποστεί, όμως εμείς ατσαλωθήκαμε και δεί­ξαμε σε όλους πως η Χρυσή Αυγή είναι το μέλλον. 

 Τώρα, έχουμε μπροστά μας μια ακόμα εκλογική μάχη, τη μάχη των Ευρωεκλογών, στην οποία θα κριθούν πάρα πολλά. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να τους αφήσουμε να παρατείνουν την καταπίεση του Ελληνικού Λαού, ούτε για μια μέρα. Το αποτέλεσμα την άλλη Κυριακή θα πρέπει να είναι συντριπτικό εναντίον του σημερινού καθεστώτος και να προκαλέσει την άμεση πτώση του. 

 Στα δικά μας τώρα, η επίσκεψη του Αμε­ρικανού αντιπροέδρου Μπάιντεν στην Κύπρο είναι κάτι πολύ σημαντικό, αν και κανείς δεν ξέρει αν θα είναι για καλό ή για κακό. Προαισθάνομαι πως, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς την ευλύγιστη μέση του Αναστασιάδη, δεν θα έχουμε καλές εξελίξεις. 

 Δυστυχώς, το ζήτημα της Κύπρου, αλλά και γενικότερα τα εθνικά μας θέματα, έχουν τα τελευταία χρόνια παραμεληθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό και σύντομα θα υποστούμε τις συνέπειες. Όσο και αν θέλουν οι κυβερνώντες να τα κρύψουν κάτω από το χαλί, τα τραγικά λάθη που έχουν κάνει θα τα πληρώσουμε όλοι μας. 

 Σε ένα άλλο θέμα τώρα, η γαλλική εταιρία κατασκευής αεροσκαφών LH Aviation ανακοί­νωσε πως ιδρύει στο Μαρόκο θυγατρική με την επωνυμία LH Aviation Maroc, η οποία και θα κατασκευάζει τα αεροσκάφη LH-10 Ellipse που συμφώνησε να παραλάβει το Μαρόκο. 

 Δυστυχώς για μια ακόμα φορά, χώρες ανύπαρκτες στον παγκόσμιο χάρτη ξεπερνούν τη χώρα μας. Το συγκεκριμένο αεροσκάφος είναι ένα ελαφρύ αναγνωριστικό, με κύρια αποστολή την επιτήρηση των συνόρων και περιορισμένες δυνατότητες υποστήριξης στρα­τευμάτων μιας και μπορεί να δεχθεί μόνο πολύ ελαφρύ οπλισμό. 

 Όμως, είναι ένα αεροσκάφος που ανταπο­κρίνεται πλήρως στις επιχειρησιακές ανάγκες του Μαρόκου και σίγουρα το γεγονός πως θα κατασκευαστεί εκεί θα μειώσει το κόστος απόκτησης και συντήρησης του αλλά και θα δώσει στη χώρα την δυνατότητα να αποκτήσει πολύτιμη τεχνογνωσία. 

 Στην Ελλάδα, τέτοια προγράμματα ανή­κουν στο μακρινό παρελθόν, μιας και έχουμε καταργήσει γενικά τους εξοπλισμούς τα τελευ­ταία χρόνια. Βέβαια, ο κόσμος γύρω μας δεν σκοπεύει να μας περιμένει και θα χρειαστούν μεγάλοι αγώνες και μεγάλες θυσίες για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος τόσων ετών. 

(ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-21/05/2014) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger