Αρχική » » ΔΕΚΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ της 04 Ιουνίου 2014

ΔΕΚΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ της 04 Ιουνίου 2014


✓  Μεγάλη επιτυχία για το κίνημα μας ήταν τα αποτελέσματα των απερχόμενων Ευρωεκλογών. Παρά τις δολοφονίες, τις διώξεις, τις παράνομες προφυλακίσεις και τον ακατάπαυστο πόλε­μο προπαγάνδας από τα καθεστωτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης εμείς όχι απλά αντέξαμε αλλά ενισχυθήκαμε σημαντικά, βάζοντας γερές βάσεις για τις μέρες που έρχονται. 

 Επιστρέφοντας τώρα στα δικά μας θέματα, δεν θα μπορούσε τίποτα να καταδείξει με πιο ...εύγλωττο τρόπο το τεράστιο εθνικό θέμα που υπάρχει στη Θράκη, από τα αποτελέσματα του μειονοτικού κόμματος. Πρέπει όλοι να ασχολη­θούν πολύ σοβαρά με αυτό το ζήτημα και να ληφθούν άμεσα μέτρα ώστε να αποφύγουμε την Κοσοβοποίηση. 

 Οι κατά καιρούς ελληνικές κυβερνήσεις έχουν τεράστιες ευθύνες αλλά το σημαντικό είναι να εξετάσουμε τρόπους επίλυσης του προβλήματος. Αρχικά, και χωρίς καμία καθυστέρη­ση, πρέπει να ξηλωθεί το τουρκικό προξενείο από τη Θράκη που λειτουργεί απροκάλυπτα υπονομευτικά για την ακεραιότητα των εθνικών μας συνόρων. 

 Στην συνέχεια, πρέπει να αναδείξουμε τις διαφορετικές τοπικές ταυτότητες που έχει η μειονότητα, δηλαδή Πομάκοι, Τσιγγάνοι κλπ, και να μην τους χαρίζουμε όλους στην Τουρκία με μοναδικό κριτήριο το θρήσκευμα, το οποίο άλλωστε δεν αποτελεί από μόνο του επαρκές στοιχείο για να θεωρηθεί πως ανήκει κάποιος σε μια εθνοτική ομάδα. 

 Τέλος ας δείξουμε προς πάσα κατεύθυνση πως είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε με κάθε μέσο την ακεραιότητα του κράτους μας και δεν θα ανεχθούμε κανείς να κάνει άλλα όνειρα. Ας μην ξεχνάμε πως ακόμα και στις περιοχές με την μεγαλύτερη παρουσία μουσουλμάνων, οι χριστιανοί κάτοικοι αποτελούν την πλειοψηφία του πληθυσμού και -όπως και η μειονότητα- έχουν και αυτοί δικαιώματα. 

 Αλλάζοντας τώρα θέμα, δύο πολύ σημαντικές εκδηλώσεις είχαμε την εβδομάδα που μας πέρασε για τις Ένοπλες Δυνάμεις. Η πρώτη, την Παρασκευή 30 Μαΐου, ήταν τα «γενέθλια» του 595ου Αερομεταφερόμενου Ταγματος Πεζικού, που συμπλήρωσε τα εξήντα έξι χρόνια από την ίδρυση του. Το τάγμα ανήκει στην 71η Αερο­μεταφερόμενη Ταξιαρχία, ένα σχηματισμό που πραγματικό δείχνει το δρόμο για το μέλλον. 

 Η δεύτερη, την Κυριακή 1η Ιουνίου, ήταν το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο των πεσό­ντων Καταδρομέων στο Καβούρι Αττικής. Η ηγεσία του στρατεύματος καθώς και πλήθος εν ενεργεία και εφέδρων καταδρομών ήταν εκεί, για να αποτίσουν φόρο τιμής στους Καταδρο­μείς που έπεσαν υπέρ Πίστεως και πατρίδος. Παρόντες από την πλευρά του Κινήματος μας, οι Συναγωνιστές και βουλευτές Κασιδιάρης, Ζαρούλια, Ματθαιόπουλος, οι Συναγωνιστές και ευρωβουλευτές Συναδινός, Φουντούλης, Επιτήδειος καθώς και κλιμάκιο Συναγωνιστών Εφέδρων Καταδρομέων. 

 Το πνεύμα των Καταδρομέων και τις ικανότητες τους πρέπει να υπενθυμίσουμε στην Άγκυρα και ειδικά τώρα, που συνεχίζει τις προκλήσεις τόσο στην Κω, που προσπάθησε να δημιουργήσει θερμό επεισόδιο από το πουθενά, όσο και στην Κωνσταντινούπολη, που χιλιάδες Τούρκοι συγκεντρώθηκαν και προσευ­χήθηκαν έξω από την Αγία Σοφία, προσπαθώντας να επιτύχουν την μετατροπή σε τζαμί του Ιερού Ναού - συμβόλου της Ορθοδοξίας. 

 Ας γνωρίζουν οι Τούρκοι πως όλοι οι ανοι­χτοί λογαριασμοί κάποτε κλείνουν και το κλεί­σιμο τους ας το καταλάβουν καλά πως θα είναι επίπονο και καταστροφικό για αυτούς. 

(ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-04/06/2014) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger