Αρχική » » ΔΕΚΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ της 25 Ιουν 2014

ΔΕΚΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ της 25 Ιουν 2014


✓ Μια κατάπτυστη συνάντηση πραγματοποι­ήθηκε στις 17 Ιουνίου, μεταξύ του Αμερικά­νου πρέσβη στη Θεσσαλονίκη και εκπροσώπων του φιλοτουρκικού κόμματος DEB. Αφού συζήτησαν τα «θέματα της μειονότητας» στη συνέχεια παρέστησαν σε δεξίωση που διορ­γάνωσε το αμερικανικό προξενείο προς τιμήν οργανώσεων που «αγωνίζονται για τα ανθρώ­πινα δικαιώματα». 

 Η μετάφραση αυτής της συνάντησης είναι πάρα πολύ εύκολη δυστυχώς. Για μια ακόμα φορά, οι ...άσπονδοι «φίλοι και σύμμαχοι» μας, παίζουν βρώμικα παιχνίδια στην πλάτη μας, προωθούν συνειδητά την κοσσοβοποιηση της Θράκης και το πιο χρήσιμο εργαλείο τους στα σχέδια τους είναι, όπως πάντα, οι διάφορες ΜΚΟ που δήθεν αγωνίζονται για τα ανθρώπι­να δικαιώματα. 

 Η ελληνική (στο όνομα τουλάχιστον) κυβέρ­νηση ούτε αυτή τη φορά αντέδρασε και πώς να το κάνει άλλωστε, αφού είναι γνωστό και εύκο­λα αντιληπτό και από τον πλέον αδαή, πως λειτουργεί απλά ως εντολοδόχος των ξένων, άρα και οποιαδήποτε αντίδραση στα σχέδια τους πρέπει απλά να θεωρείται αδιανόητη. 

✓ Ας γνωρίζουν όμως, τόσο οι ανατολικοί μας γείτονες, όσο και οι διάφοροι δήθεν σύμμαχοι, πως υπάρχουν Έλληνες που δεν θα υποκύψουν ποτέ στις εντολές τους και πως αν συνεχίζουν να παίζουν με την εδαφική μας ακεραιότητα, θα το πληρώσουν πολύ ακριβά. Δεν είναι κούφια απειλή αυτό και η ιστορία το έχει αποδείξει. 

✓ Σε άλλο θέμα τώρα, στον πόλεμο της Μέσης Ανατολής, και αναφέρομαι έτσι σε αυτόν γιατί πλέον είναι προφανές πως ο «εμφύλιος» στη Συρία, οι μάχες στο Ιράκ, όπως και αυτές που κατά καιρούς διεξάγονται στο Κουρδιστάν, είναι απλά διαφορετικές φάσεις του ίδιου πολέμου και κανείς δεν μπορεί να εξετάσει την μια σύγκρουση ανεξάρτητα από την άλλη. 

✓ Αυτός ο πόλεμος πιθανότατα θα αλλάξει μια για πάντα τα σύνορα της περιοχής. Αυτό κατά βάση δεν είναι λάθος, μιας και τα τωρινά σύνορα δεν ανταποκρίνονται σε κάποια εθνική η φυλετική η έστω και θρησκευτική πραγματι­κότητα, απλά είναι κληρονομιά της εποχής της αποικιοκρατίας. 

✓ Το πρόβλημα είναι αρχικά οι ποταμοί αίματος που έχουν ήδη χυθεί και θα χυθούν μέχρι να γίνει αυτή η αλλαγή, όπως επίσης και το ισοζύγιο ισχύος που θα προκύψει μόλις σταθεροποιηθούν κάπως τα πράγματα. Πολύ φοβάμαι πως, και με ευθύνη των Δυτικών, θα ζήσουμε την ανάδειξη ακραίων ισλαμιστικών καθεστώτων, που αν καταφέρουν και σταθε­ροποιηθούν, θα αποτελέσουν πολύ σύντομα σοβαρό κίνδυνο για τις χώρες που βρίσκονται κοντά σε αυτά. 

 Η δικιά μας είναι μια από αυτές, οπότε μάλλον πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε τα μέτρα μας από τώρα. Αρχικά, ένα πολύ καλό πρώτο βήμα θα ήταν να ξεφορτωθούμε τους εκπροσώπους του Σουνιτικού Ισλάμ που έχουν κατακλύσει την πατρίδα μας. Δυστυχώς όλες οι κυβερνήσεις μέχρι τώρα, αδυνατούν να δουν το θανάσιμο κίνδυνο που απλώνεται πάνω από τη χώρα μας. 

 Αντίθετα, θέλουν να τους χτίσουν και τζαμί, δημιουργώντας ένα κέντρο που σύντομα θα εξελιχθεί σε εκτροφείο φανατικών, σε κάστρο μίσους ενάντια στο γηγενή πληθυσμό και στον τρόπο ζωής του. Όμως, ας γνωρίζουν πως δεν θα κάτσουν όλοι με σταυρωμένα τα χέρια να αποδεχθούν τη μοίρα τους. 

SNIPER 
(ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-25/06/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger