Αρχική » » ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ της 09 Αυγ 2014

ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ της 09 Αυγ 2014


Στο πλαίσιο υλοποίησης του επιχειρησιακού σταδίου εκπαί­δευσης των νέων ανθυποσμηναγών της 84ης Σειράς Ιπτα­μένων πραγματοποιήθηκαν βολές αέρος-εδάφους με πραγματι­κά πυρομαχικά)από τις 362 και 363 Μοίρες Εκπαίδευσης Αέρος της 120 Πτέρυγας Εκπαίδευσης Αέρος (120 ΠΑΕ) της Αερ. Βά­σης Καλαμάτας. Οι βολές πραγματοποιήθηκαν με αεροσκάφη Τ-2Ε, και βόμβες γενικής χρήσης Μ-117 των 750 λιβρών, στο Πε­δίο Βολής Καράβια του Μυρτώου πελάγους. 

Αύριο, 10 Αυγούστου, στις 21:30, η μπάντα της ΠΑ πρόκειται να πραγματοποιήσει συναυλία στον... προαύλιο χώρο του Μουσείου της Ακρόπολης. Η μπάντα, την οποία θα διευθύνει ο υποσμηναγός (ΜΣ) Αλέξανδρος Λιτσαρδόπουλος, θα εκτελέσει κλασικά κομμάτια από όπε­ρες, τον παγκόσμιο κινηματογράφο και ελληνικές γνω­στές μελωδίες. Αύριο και επίσης στις 21:30 θα πραγμα­τοποιηθεί συναυλία, εντός του περιβάλλοντος χώρου με­ταξύ του ΠΝΜ «Θ/Κ Γ. ΑΒΕΡΩΦ» και του ΜΑΑ «Α/Τ ΒΕΛΟΣ», στη μαρίνα Φλοίσβου Παλ. Φαλήρου. Το εν λό­γω μουσικό ταξίδι με τίτλο «Σε μια θάλασσα με φεγγάρια στο βυθό», εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται με αφορμή την αυγουστιάτικη παν­σέληνο. Η είσοδος στη συναυλία, καθώς και η πρόσβαση στους χώρους του καταστρώματος του ΠΝΜ Θ/Κ Γ. ΑΒΕ­ΡΩΦ, θα είναι ελεύθερη για το κοινό. 

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος προληπτι­κής ιατρικής των Ενόπλων Δυνάμεων, πρόσφατα, στις 6 Αυγούστου, ομάδα ιατρών του 80ού ΤΥΕΘ, πραγματοποίησε υγειονομική εξέταση στη νησιά Αρκοί και Λειψοί. Το αστείο, αν μπορεί να λεχθεί κάτι τέτοιο, είναι ότι οι στρατιωτικοί γιατροί μπορούν να εξετάζουν, αλλά όχι και να συνταγογραφούν εξετάσεις ή φάρμακα στους ακρίτες μας. Για... προφανείς λόγους! 

Εορταστικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή του Πολεμικού Ναυτικού για την 190ή επέτειο από τη Ναυμαχία της Μυκάλης, στο Πυθαγόρειο της Σάμου. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων κατέπλευσε στο λιμάνι η Κ/Φ «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ» και κατετέθη στεφάνι στον ανδριάντα του Λυκούργου Λογοθέτη, από τον Υ/ΓΕΕΘΑ αντιναύαρχο Αλέξανδρο Θεοδοσίου, ως εκπροσώπου των ΕΔ. 

(ΚΑΡΦΙ-09/08/2014) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger