Αρχική » » Κυβερνητική παρέμβαση για ανακοίνωση ΓΕΕΘΑ

Κυβερνητική παρέμβαση για ανακοίνωση ΓΕΕΘΑ


Την ενόχληση της κυβέρνησης προκάλεσε ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ που ζητούσε να υπάρξει συμμόρφωση με τις αποφάσεις του ΣτΕ και επιστροφή των μισθών των στελεχών των Ε.Δ. στο επίπεδο του Αυγούστου 2012. Κατόπιν κυβερνητικής παρέμβασης το ΓΕΕΘΑ απέσυρε την ανακοίνωση αντικαθιστώντας την με νεότερη, όπου υποστηρίζει ότι επρόκειτο για απόψεις που εκ­φράστηκαν στο πλαίσιο πρωινής ενημέρωσης και πα­ρουσιάσθηκαν εκ παραδρομής με μορφή ανακοίνωσης Τύπου. 

Το ΓΕΕΘΑ ήθελε να διαψεύσει δημοσιεύματα των δύο τελευταίων μηνών που υποστηρίζουν ότι το ...Γενικό Επιτελείο ετοιμάζει το νέο μισθολόγιο στις Ε.Δ. ώστε να υλοποιηθούν οι περικοπές. Γι΄ αυτό η ανακοί­νωση ξεκινούσε με τη διευκρίνιση ότι «το ΓΕΕΘΑ δεν έχει καμία απολύτως αρμοδιότητα σύστασης πρότασης μισθολογίου και ωδ εκ τούτου ουδέποτε του ανατέθηκε τέτοιο έργο». Κρίθηκε ωστόσο ότι δεν γινόταν να εκδοθεί ανακοίνωση επί των θεμάτων αυτών χωρίς το­ποθέτηση για τις αποφάσεις του ΣτΕ και αυτό ενόχλησε την κυβέρνηση. 

(ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ-26/08/2014) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger