Αρχική » » Σκιάθος-Βρυξέλλες-Σκιάθος με το κυβερνητικό αεροσκάφος

Σκιάθος-Βρυξέλλες-Σκιάθος με το κυβερνητικό αεροσκάφος


✓ Την ώρα που οι Έλληνες στενάζουν στα διόδια για να πάνε στο χωριό τους... 
✓ Ο Ευάγγ. Βενιζέλος μετέτρεψε το κυβερνητικό Εμπραέρ σε προσωπικό... ταξί. 

Σε... learjet μετέτρεψε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, για να μη χάσει τρεις μέρες από... τις διακοπές του! 

Συνειδητά και χωρίς κανέναν ενδοιασμό, ο Ευάγγελος Βενι­ζέλος ζήτησε να πάει το κυ­βερνητικό ...
αεροσκάφος στη Σκιά­θο όπου παραθέριζε για να τον πά­ει στις Βρυξέλλες και να τον επιστρέψει πάλι πίσω στο νησί! Το αί­τημα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης ικανοποιήθηκε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, καθώς ο κ. Βενιζέ­λος φαίνεται πως έπεισε αυτήν τη φο­ρά τον υπουργό Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο να εγκρίνει την απο­στολή του κυβερνητικού αεροσκά­φους για όπου ήθελε ο Νο2 της κυ­βέρνησης Έτσι, το πρωί του Δεκα­πενταύγουστου, το VIP αεροσκά­φος Εμπραέρ απογειώθηκε από τη βάση του στην Ελευσίνα με προ­ορισμό τη Σκιάθο, όπου παρέλαβε τον κ. Βενιζέλο και τον μετέφερε στις Βρυξέλλες. Το βράδυ της ίδιας μέρας το αεροσκάφος επέστρεψε με τον υπουργό των Εξωτερικών στη Σκιάθο. Ο κ. Βενιζέλος αποβιβάστηκε και κατευθύνθηκε προς τη Σκόπελο, όπου έκανε διακοπές, ενώ το Εμπρα­έρ επέστρεψε στη βάση του το πρωί της επομένης. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάτι αντί­στοιχο είχε επιχειρήσει και πέρυσι ο κ. Βενιζέλος, αλλά το αίτημά του το είχε «μπλοκάρει» τότε ο υπουργός Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος. Μάλιστα αυτή η κίνηση είχε προκαλέ­σει την οργή του κ. Βενιζέλου, ο οποίος είχε διαμαρτυρηθεί έντονα στον Αντώνη Σαμαρά. Δεδομένου, όμως, ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είπε πρόσφατα «ok» για να λάβει ο κ. Αβραμόπουλος το χρίσμα του επόμε­νου επιτρόπου της Ελλάδας στην Κομισιόν, ο υπουργός Άμυνας δεν μπό­ρεσε αυτήν τη φορά να αρνηθεί. Έτσι, για να μη «χαλάσουν» οι διακοπές του κ. Βενιζέλου, ο ελληνικός λαός «πέταξε στα σύννεφα» περισσότε­ρα από 5.000 ευρώ την ώρα, ποσό που απαιτείται για κάθε ώρα πτήσης του αεροσκάφους μεταφοράς υψηλών προσώπων τύπου Εμπραέρ! 

(STAR PRESS-25/08/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger