Αρχική » » Ρύθμιση για γυναίκες ΕΠ.0Π.

Ρύθμιση για γυναίκες ΕΠ.0Π.


ΤΗΝ εκκρεμότητα σχετι­κά με τη νομοθετική κατο­χύρωση των δικαιωμάτων γυναικών Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.), οι οποί­ες επιστρέφουν στην ενερ­γό υπηρεσία έπειτα από άδεια κύησης - τοκετού, ρύθμισε χθες το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. 

Έως τώ­ρα οι γυναίκες ΕΠ.ΟΠ. και ως τη συμπλήρωση εφτά ετών υπηρεσίας τοποθε­τούνταν σε μονάδες... πρώ­της γραμμής παραμεθόρι­ων περιοχών, ακόμη και με­τά την άδεια κύησης. Πλέον, με τροπολογία, οι γυναίκες ΕΠ.ΟΠ. που επιστρέφουν στην ενεργό υπηρεσία έπει­τα από άδεια κύησης - τοκε­τού, και εφόσον έχουν συ­μπληρώσει πενταετή υπη­ρεσία, μπορούν να υπηρετήσουν για δύο χρόνια στον τόπο που επιθυμούν, εφό­σον οι επιχειρησιακές ανά­γκες το επιτρέπουν. 

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-26/04/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger