Αρχική » » ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ της 06 Σεπ 2014

ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ της 06 Σεπ 2014


Πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού, στο Σκαραμαγκά, η τελετή ορκωμοσίας των κελευστών της 33ης εκπαιδευτικής σειράς του ΠΝ. Τα πτυχία στους νέους κελευστές επέδωσε ο ΥΦΕΘΑ Ιωάννης Λαμπρόπουλος, συνοδευόμενος από τον Α/ΓΕΝ αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη, ενώ στην τελετή παρέστησαν επίσης ο διοικη­τής ΔΝΕ υποναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης ΠΝ, καθώς και συγγενείς και φίλοι των νέων κελευστών. Από τη ΣΜΥΝ αποφοίτησαν 104 κελευστές διαφόρων ειδικοτήτων (69 άνδρες και 35 γυναίκες), εκ των οποίων τέσσερις από την Κύπρο. Καλή σταδιο­δρομία σε όλους! 

Ευχάριστη έκπληξη από την Πολεμική Αεροπορία. Το διάστημα 28-31 Αυγούστου 160 ανήλικα... στελέχη του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις της 350ής Πτέρυγας Κ/Β, στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση του Σώματος. Στη διάρκεια της παραμονής των προσκόπων στην 350 ΠΚΒ, τους παρασχέ­θηκαν σίτιση και στέγαση σε αντίσκηνα, εκπαιδεύτηκαν σε αντικείμενα του αεροπροσκοπισμού, όπως αλεξίπτωτο πλα­γιάς, εξομοίωση πτήσεως (flight simulator), αερομοντελισμός, ξεναγήθηκαν στους χώρους της μονάδας και ενημερώθηκαν για το έργο και την αποστολή της. 

Την Προεδρική Φρουρά επισκέφτηκε ο Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος στο στρατόπεδό τους, στην Ηρώδου Αττικού. Ο αρχηγός περιηγήθηκε στους χώρους της φρουράς και συνομίλησε με το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό. Οι τελευταίοι τον ενημέρω­σαν και για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, καθώς σιγά-σιγά συνταξιοδοτούνται, αλλά δεν αντικαθίστανται, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει σοβαρά η Προεδρική Φρουρά να ξεμείνει από... τεχνίτες που κατασκευάζουν και συντηρούν τσα­ρούχια, φουστανέλες, γιλέκα κ.λ.π.! 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η νέα φάση του προγράμματος προληπτικής ιατρικής αναβαθμισμένης δυνατότητας για την πρωτοβάθμια περίθαλψη των κατοίκων νησιών της Δωδεκανήσου, χάρη στο ΠΓΥ «Προμηθεύς» του Στόλου. Η προαναφερθείσα φάση θα διαρκέσει από τις 3 έως και τις 11 Σεπτεμ­βρίου, ενώ στο ΠΓΥ «Προμηθεύς» επιβαίνει μία Διακλαδική Υγειονομική Ομάδα, αποτελούμενη από ιατρικό και νοσηλευ­τικό προσωπικό, και από τους τρεις Κλάδους των ΕΔ, διαφό­ρων ειδικοτήτων (παθολόγος, καρδιολόγος, χειρουργός, παιδί­ατρος, ακτινολόγος, ουρολόγος, γυναικολόγος, μικροβιολόγος και οδοντίατρος). Σύμφωνα με το ΓΕΝ, το πρόγραμμα επισκέ­ψεων του ΠΓΥ «Προμηθεύς» έχει ως ακολούθως: 3 Σεπτεμ­βρίου Κάσος, 4-5 Σεπτεμβρίου Κάρπαθος, 6 Σεπτεμβρίου Κα­στελόριζο, 7 Σεπτεμβρίου Χάλκη, 8 Σεπτεμβρίου Τήλος, 9 Σε­πτεμβρίου Νίσυρος, 10-11 Σεπτεμβρίου Αστυπάλαια. 

(ΚΑΡΦΙ-06/09/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger