Αρχική » » Οι ένστολοι δεν πείστηκαν

Οι ένστολοι δεν πείστηκαν


Δεν έπεισαν τους στρατιωτικούς οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ για την αποκα­τάσταση των αποδοχών τους και προετοιμάζονται να απαντήσουν με νέες νομικές ενέργειες. «Αντι­λαμβανόμαστε ότι δεν υπάρχει πρόθεση του Δημοσίου για πλή­ρη και ορθή συμμόρφωσή του προς το διατακτικό και σκεπτικό της απόφασης του ΣτΕ», αναφέ­ρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών, αναφε­ρόμενη στην ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ. «Ακόμη και αυτά τα λίγα, που ...
δεν ειπώθηκε τι ακριβώς είναι, δεν καθορίσθη­κε πότε ακριβώς θα υλοποιη­θούν. Για ακόμη μια φορά, ακού­με υποσχέσεις που προφανώς δεν πρόκειται να υλοποιηθούν άμεσα, ενώ εμείς οι ίδιοι καλούμα­στε άμεσα να καταβάλλουμε δυ­σβάσταχτους φόρους που δεν α­ντέχουμε», επισημαίνουν. 

Ο Α. Σαμαράς έπλεξε το εγκώμιο στους ενστόλους, σημειώνοντας ότι «όλοι αγαπούμε και τιμού­με» και πρόσθεσε πως «υπηρε­τούν με αληθινή αυταπάρνηση, με θυσίες προσωπικές, οικογε­νειακές, παρά τις σημαντικές μει­ώσεις που υπέστησαν τα τελευ­ταία χρόνια». Ωστόσο, παρ' ότι δήλωσε ότι ήταν στις προτεραιότητές του «να δώσουμε σημαντι­κή ανακούφιση στους ενστό­λους» και πως η απόφαση του ΣτΕ «θα εφαρμοστεί», συμπλή­ρωσε ότι αυτό θα γίνει «τουλάχι­στον όσο μας επιτρέπουν οι ανάγκες του προϋπολογισμού». Ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι «δεν μπορούμε μονομιάς να αποκαταστήσουμε πλήρως τις α­ποδοχές του 2012». 

Κατόπιν αυτού, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών προετοιμάζεται για τις επό­μενες νομικές ενέργειες και κα­λούν τους ένστολους να ενδυ­ναμώσουν τις περιφερειακές τους ενώσεις. Η Ένωση Στρατιω­τικών Περιφερείας Αττικής διορ­γανώνει σχετική εκδήλωση - ε­νημέρωση μεθαύριο Τετάρτη στις 18.30, στο αμφιθέατρο του νέου δημαρχείου Περιστερίου. 

ΠΑΣ 
(ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ-08/09/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger