Αρχική » » Το ΥΠΕΘΑ «δείχνει» τον Χαρδούβελη

Το ΥΠΕΘΑ «δείχνει» τον Χαρδούβελη


Τον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, ως μόνο υπεύθυνο για την εφαρμογή των αποφάσεων του ΣτΕ, που άλλωστε αποτελεί συνταγματική επιταγή, «δείχνει» το υπουργείο Εθνικής Άμυνας σε απάντηση που έστειλε στο Συντονιστικό των Ενώσεων των Αποστράτων (ΕΑΑΣ, ΕΑΑΝ, ΕΑΑΑ) και την οποία δημοσιοποίησε στην ιστοσε­λίδα της η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού (ΕΑΑΝ). 

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας θυμίζει, μάλιστα, πως μονομερώς το ΥΠ.ΟΙΚ. περιέκοψε τις αποδοχές των... στρατιωτικών και σημειώνει πως καταβάλλει προσπάθεια για την αποκατάσταση των μισθολογικών μειώσεων αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Από πλευράς ΥΠΕΘΑ, κατα­βάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση των μισθολογικών μειώσεων που επέφερε η εφαρμογή των επίμαχων διατάξεων του ν. 4093/12 στα πλαίσια των αποφάσεων του ΣτΕ». Η πλατεία Συντάγματος ακούει; 

Κ.Α.
(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-20/09/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger