Αρχική » » Σίτιση σε Λέσχες Αξιωματικών για αν. εκπαιδευτικούς

Σίτιση σε Λέσχες Αξιωματικών για αν. εκπαιδευτικούς


ΟΔΗΓΙΕΣ προς ναυτιλομένους... αναπληρωτές εκπαι­δευτικούς, σχετικά με τη σίτισή τους στις Λέσχες Αξιω­ματικών, εξέδωσε το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μά­θησης. Οι στρατιωτικές λέ­σχες «ανοίγουν» και φέτος για τους εκπαιδευτικούς και οι δικαιούχοι (όσοι υπηρε­τούν οε μονάδες μακριά από τον τόπο κατοικίας τους) θα πρέπει να μεριμνήσουν ώστε να τους χορηγηθεί η Ατομική Βεβαίωση από τον διευθυ­ντή του σχολείου. 

Στη συνέ­χεια, θα πρέπει να την προ­σκομίσουν στη λέσχη που επιθυμούν να σιτίζονται, για να εγγράφουν και...
να αποκτήσουν το Δελτίο Εισόδου. Σημειώνεται ότι οι δικαιού­χοι θα πληρώνουν το αντί­τιμο των γευμάτων τους και κάθε μήνα θα τους επιστρέφεται το συνολικό ποσό. Ει­δικότερα, το πρώτο δεκαή­μερο κάθε μήνα καλούνται να αποστέλλουν στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ φάκελο δαπανών με τις αποδείξεις για τη σίτισή τους. Μόνο τον πρώτο μήνα, στον φάκελο πρέπει να συμπεριλάβουν και φωτοτυπία της πρώτης σελίδας Βιβλιαρίου Καταθέσεων (Εθνικής Τρά­πεζας), προκειμένου να κα­τατίθενται στον λογαριασμό αυτό το ποσό που ξόδεψαν. 

Το ίδρυμα εφιστά την προσοχή στους δικαιού­χους, καθώς γίνονται δεκτές μόνο οι διπλότυπες αποδεί­ξεις και οι αποδείξεις ταμεια­κής μηχανής. Γ ια περισσότε­ρες πληροφορίες οι ενδιαφε­ρόμενοι μπορούν να επισκέ­πτονται την ιστοσελίδα www. inedivim.gr, στην οποία θα βρουν αναλυτικό κατάλογο με τις συνεργαζόμενες λέ­σχες που εξυπηρετούν ανα­πληρωτές εκπαιδευτικούς. 

Εύη Πανταζοπούλου 
(Εφ.Δημοκρατία-16/09/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger