Αρχική » » Η απογραφή στο ΜΤΣ

Η απογραφή στο ΜΤΣ


Σύμφωνα με την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, το Μ.Τ.Σ./ Διεύθυνση Παροχών - Τμήμα Καταβολής Μερισμά­των κατόπιν ερωτήματος της Ε.Α.Α.Σ. απάντησε πως «σε εκτέ­λεση του από 16-5-2014 Πρακτικού του Δ.Σ/ΜΤΣ, ανεστάλη ήδη η καταβολή του μερίσματος σε 1.414 μη απογραφέντες μερισματούχους, επιπλέον των 676 μερισματούχων για τους οποίους είχε ήδη ανασταλεί η καταβολή του μερίσματος λόγω μη απογραφής με τη διαδικασία της Υποβολής Υπεύθυνων Δηλώσεων»... 

Επίσης, η Ε.Α.Α.Σ. αναφέρει σε σχετική της ανακοί­νωση πως η ΗΔΙΚΑ Α.Ε. γνωστοποίησε στο Μ.Τ.Σ. ότι 325 μερισματούχοι από τους 2.090, των οποίων έχει ήδη ανασταλεί το μέρισμα, δεν βρίσκονται πλέον εν ζωή και το Μ.Τ.Σ. θα προβεί στην άμεση διαγραφή τους. 

Κ.Α.
(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-13/09/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger