Αρχική » » Η ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ!

Η ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ!


Το ισλαμικό χαλιφάτο και οι στρατιές των λαθραίων 

Από τον 
Ευθύμιο Π. Πέτρου 

Πρέπει κάποτε να βάλου­με τα πράγματα στη θέ­ση τους. Η λαθρομετα­νάστευση ούτε ζήτημα ανθρωπι­στικό είναι ούτε μπορεί να αντι­μετωπίζεται στο πλαίσιο που ορίζουν κάποιες διεθνείς συμβάσεις που υπογράφηκαν σε άλλες εποχές και βασίζονταν σε τελείως διαφορετικά δεδομένα. 

Εδω μιλάμε για πρόβλημα εθνικής ασφαλεί­ας. Και δεν αναφερόμαστε στον μακροπρόθεσμο κίνδυνο της... πολιτισμικής αλλοιώσεως που αντι­μετωπίζουν και η Ελλάδα και η Ευρώπη ολόκληρη. Η απειλή από το ισλαμικό χαλιφάτο είναι πραγματική και άμεση. Και πίσω από τη δυστυ­χία των ανθρώπων που εξωθούνται να εγκαταλείψουν τις εστίες τους και να γίνουν πρόσφυγες κρύβεται η πέμπτη φάλαγγα αυτού του Χαλιφάτου. 

Δεν είναι η ώρα να ανα­ζητηθούν ευθύνες για πρά­ξεις και παραλείψεις του παρελθόντος. Πρέπει να ληφθούν μέτρα δραστικά και άμεσα. Δεν μπορεί να μετα­φέρουμε, έστω προσωρινά, τις στρατιές των μουσουλμάνων μεταναστών στην Καβάλα· σε απόσταση αναπνοής από τη δική μας μουσουλμανική μειονότητα· στα μετό­πισθεν της μεθοριακής γραμμής του Εβρου. 

Ούτε μπορεί να θεωρούμε ότι πρέπει να εφαρμόσουμε τη διεθνή σύμβαση SOLAS (Safety of Life at Sea) στις περιπτώσεις κατά τις οποίες οι ίδιοι οι επιβαίνοντες σε ένα σκάφος το βουλιά­ζουν μόλις βλέπουν ελληνικά περιπολικά, προκειμένου να τους διασώσουν οι άνδρες του Λι­μενικού ή του Ναυτικού μας. Αυτοί θα έπρεπε τουλάχιστον να δικάζονται για πρόκληση ναυαγίου, με την απαραίτητη αλλαγή νομοθεσίας, ωστε να μην καταληξουν να προαυλιζονται στις ελληνικές φυλακές· να σταλούν να σπάνε πέτρες σε ξερονήσια. 

Ίσως όλα αυτά να ακούγονται εξτρεμιστικά και απάνθρωπα. Μιλάμε όμως για τους αδελ­φούς -στο όνομα του Αλλάχ- αυτών που απο­κεφαλίζουν, βασανίζουν, εξανδραποδίζουν και που θέλουν να επιβάλουν έναν σκοταδισμό που όμοιό του δεν είδε η ανθρωπότητα ούτε στον Μεσαίωνα. 

Θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί οτι δεν είναι τέτοιοι όλοι αυτοί που πλησιά­ζουν τις ακτές μας πάνω σε σαπάκια. Εί­δαμε βέβαια και αυτους που έχουν έρθει όλα τα προηγούμενα χρόνια στις χώρες μας, υποτίθεται αναζητώντας μια καλύτερη ζωή. Θέλησαν όμως ποτέ να ενσωματωθούν και να αποδεχθούν τις αρ­χές και τις αξίες των κοινωνιών μας; Το αντίθετο, θέλουν να μας επιβάλουν τις δικές τους, πρωτόγο­νες συνήθειες. Τον δικό τους βαρβαρισμό. 

Και να μην ξεχνάμε ότι το Κοράνι τούς καλεί να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να γίνουν στρα­τιώτες του Ισλάμ. Δεν απαιτούνται δομή και οργά­νωση. Όλα στο πλαίσιο μιας «αυτοργανούμενης αναρχίας», όπως ορίζεται επί λέξει στα «ιερά» κεί­μενά τους. Το τι σημαίνει αυτό το καταλαβαίνει ο καθένας... 

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-06/09/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger