Αρχική » » Η κατανομή στρατευσίμων κλάσεως 2017

Η κατανομή στρατευσίμων κλάσεως 2017


Θα κληθούν σύντομα και στους τρεις κλάδους των Ε.Δ. 

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Στρατολογίας ολοκλήρωσε την ονομαστική κατα­νομή στους τρεις κλάδους των Ενό­πλων Δυνάμεων, των στρατευσίμων της κλάσεως 2017 (γεννηθέντων το 1996), οι οποίοι θα κληθούν σύντο­μα να καταταγούν. Οι σχετικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στον δι­αδικτυακό τόπο της Στρατολογίας (www.stratologia.gr), και συγκεκρι­μένα στον σύνδεσμο «Πληροφορία για την κατάταξή μου» που βρίσκε­ται στο τέλος της σχετικής ανακοινώσεως. 

Ο σύνδεσμος οδηγεί σε ένα μενού, όπου ο στρατεύσιμος θα πρέ­πει να συμπληρώσει τα προσωπικά ...στοιχεία του με απαραίτητα πεδία το επώνυμο, το όνομα και το έτος γεν­νήσεων. Για μεγαλύτερη σιγουριά, καλό είναι να συμπληρώσει και όσο μπορεί περισσότερα πεδία, με σημα­ντικότερο τον Στρατιωτικό Αριθμό (ΣΑ), τον οποίο πρέπει να γνωρίζει. 

Στη συνέχεια, θα οδηγηθεί στη σελίδα που θα τον ενημερώνει για το αν έχει επιλεγεί για τον Στρατό Ξη­ράς, για το Πολεμικό Ναυτικό ή για την Πολεμική Αεροπορία. 

Στο μεταξύ, το Πολεμικό Ναυτι­κό καλεί εθελοντές για τριετή ανακατάταξη, κληρωτούς οι οποίοι κατά τη διάρκεια της θητείας τους έχουν περάσει τη Σχολή Υποβρυχίων Κα­ταστροφών, ασχέτως του κλάδου στον οποίο υπηρέτησαν, θα ονομασθούν Οπλίτες Βραχείας Ανακατατάξεως (ΟΒΑ) και θα ενταχθούν για την τριετία στη Διοίκηση Υποβρυχί­ων Καταστροφών. 

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-26/10/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger