Αρχική » » Αστοχία υλικού

Αστοχία υλικού


Τέσσερα θύματα «κατασκευαστικού λάθους»! Π.χ. πρόβλημα στον όλμο και ειδικότερα στην κεφα­λή του, όπου βρίσκονται οι ασφάλειες. Εκεί κάπου πάει το πόρισμα, τόσο νωρίς, από τους αξιωματού­χους φυσικά. Τι περιμένατε να προβάλουν, το ότι τα βλήματα ήταν 30 ετών! Και φυσικά είχαν ελεγ­χθεί αυτά, όπως και ότι είχαν ληφθεί όλα τα δέοντα-προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας. 

Τι περιμένατε; Να βγάλουν την αρθρογραφία του παντοδύναμου και μετέπειτα με τις τεράστιες μίζες πασίγνωστου... Κάντα; Μας προέβλεπε τότε ότι η ελληνική οικονομία δεν μπορεί να σηκώσει 2 τρισ. παρακαλώ προ­μήθειες αμυντικού εξοπλισμού! Να 'ταν μόνο που γερνάνε τα υποβρύχια ή ότι τόνοι πολεμικού υλι­κού αγοράστηκαν και ο θεός και η ψυχή τους πού στοιβάχτηκαν, πώς τα διαχειρίστηκαν και ποια η αποτελεσματικότητά τους στις δεκαετίες της κατα­στροφής! Πρώτα μας απασχολούσαν η φαγωμάρα προεδρικών - εκσυγχρονιστών, για τη μάσα ή τα Βατοπέδια!.. 

Από την άλλη πλευρά, οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι ξέρουν τι κάνουν, σταθερά. Πολέμους προγραμματισμένα, ο θρησκευτικός φανατισμός βούτυρο στο ψωμί και δεν έχουν πρόβλημα μπαγιά­τικων υλικών. Δουλεύει η πολεμική βιομηχανία τους! 

Στη μνήμη αυτών των παλικαριών που θυσιάστη­καν τόσο άδικα. 

Γιάννης Π. Κορδής 
(Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ-22/10/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger