Αρχική » » Πρόωρες εκλογές δείχνουν τα αναδρομικά στους ενστόλους

Πρόωρες εκλογές δείχνουν τα αναδρομικά στους ενστόλους


Το πακέτο αναδρομικών που θα εισπράξουν οι ένστολοι τον Δεκέμβριο, όπως ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση, έρχεται να προστεθεί στην αλυσίδα των… ενδείξεων ότι το Μέγαρο Μαξίμου προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών τον Μάρτιο, λόγω αδυναμίας εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας.

Παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση ξεκαθαρίζει σε όλους τους τόνους πως στρατηγική στόχευσή της είναι η ...
εξάντληση της τετραετίας, η στάση που κράτησε το σύνολο σχεδόν των ανεξάρτητων βουλευτών στη διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης στη Βουλή, καθώς και η άρνηση των μικρών κομμάτων, κυρίως της Δημοκρατικής Αριστεράς, να συναινέσουν σε εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, το Μέγαρο Μαξίμου είναι υποχρεωμένο να προετοιμάζεται για το εκλογικό σενάριο στις αρχές του 2015.

Η επιστροφή αναδρομικών στους ενστόλους κλείνει το μέτωπο της Νέας Δημοκρατίας με μια παραδοσιακή εκλογική δεξαμενή της, και την ίδια στιγμή διευκολύνει την καταναλωτική ρευστότητα μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ώστε να κινηθεί η αγορά, και να μην παρουσιάσει την εικόνα… καμμένης γης που εμφανίζει τα τελευταία χρόνια στις εορταστικές περιόδους, λόγω της δραματικής μείωσης της αγοραστικής δύναμης των Ελλήνων πολιτών.

ysterografa.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger