Αρχική » » Ο Μαρκόπουλος επικρατέστερος διάδοχος του Αβραμόπουλου

Ο Μαρκόπουλος επικρατέστερος διάδοχος του Αβραμόπουλου


Στη σκιά της τραγωδίας στα Γλα­φυρά Μαγνησίας, όπου τρεις Έλληνες οπλίτες σκοτώθηκαν από έκρηξη όλμου στον πυροσωλήνα την ώρα της βολής, θα παραδώσει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Επικρατέστερος διάδοχός του είναι ο βουλευτής Ευβοίας Κώστας Μαρκόπουλος. 

Τα πρώτα «μηνύματα» για την υπουργοποίησή του εστάλησαν όταν παρακολούθησε την άσκηση.... «Παρμενίων» το περασμένο καλοκαίρι μαζί με τους επίσης υποψηφίους Γιάννη Μιχελάκη και Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο. Στην πε­ρίπτωση Μαρκόπουλου υπάρχουν «μπόνους» σε σχέση με τους ανθυποψηφίους του: αφενός οι άλλοι δύο έχουν ήδη υπουργοποιηθεί, αφετέρου με μια κίνη­ση υπουργοποίησης ενός «απολωλότος προβάτου» ο Σαμαράς δείχνει προς κάθε κατεύθυνση την πρόθεσή του να ανοίξει την πόρτα σε «μεταμελημένους». 

(ΕΠΙΚΑΙΡΑ-09/10/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger