Αρχική » » ΕΙΧΕ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ

ΕΙΧΕ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ


Αποκαλυπτικό άρθρο του Γ. Φράγκου στην εφη­μερίδα «Εμπρός», παραθέτει ερωτήσεις του Μάκη Βορίδη για τα Leopard και το ενδιαφέρον του για τα εξοπλιστικά. Στις 28-2-2008 «ο δεν ξέρω δεν απαντώ για τα σκάνδαλα Καρατζαφέρη» Μάκης Βορίδης είχε ζητήσει από τον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας της Ν.Δ. και νυν ομόσταβλό του, πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη, να του απαντήσει σ’ ένα «μείζον» θέμα που αφο­ρούσε τα εγχειρίδια και τα πυρομαχικά των αρμάτων Leopard. Δείχνοντας ότι έχει εσωτερική πληροφόρη­ση, ρωτούσε αν υπάρχουν στις αποθήκες του Ελληνι­κού Στρατού τα κατάλληλα πυρομαχικά για τα συγκε­κριμένα γερμανικά άρματα. 

Έσπευσε μάλιστα να ζητήσει να πληροφορηθεί αν υπάρχουν αποθέματα τέτοιων βλημάτων και σε ποια ...
ποσότητα, όπως επίσης και τη σχετική βιβλιογραφία για την χρήση των τανκς. Εντελώς συμπτωματικά, την ίδια περίοδο ο εκπρό­σωπος της γερμανικής κατασκευάστριας εταιρείας των αρμάτων KMW, Θωμάς Λιακουνάκος, πίεζε τον Μεϊμαράκη προκειμένου να προμηθευτεί ικανό αριθμό των παραπάνω πυρομαχικών... 

(ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-26/11/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger