Αρχική » » Ο Ερντογάν και ο Κολόμβος

Ο Ερντογάν και ο Κολόμβος


Η προσπάθεια αλλαγής της Ιστορίας από τον «σουλτάνο». 

Α, όλα κι όλα, μη μου στενοχωρείτε τον βεζίρη Ερντογάν! Τι 0α πει «την ψώνισε από τη μέρα που εγκαταστάθηκε στο παλάτι»; Iσα ίσα που, από την ώρα που εισήλθε στο φτωχικό του, ο ισλαμοπερίεργος Ταγίπ αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να αποκαταστήσει την Ιστορία. 

«Την Αμερική δεν την ανακάλυψε ο Κολόμβος, αλλά οι Τούρκοι ναυτικοί» είπε, από την τηλεόραση (του) ο... σουλτά­νος. Και έχει απόλυτο δίκιο! Την ανακά­λυψαν εκείνοι οι Τούρκοι που είχαν χά­σει τη... Μάλτα και έστειλαν μήνυμα στον σουλτάνο ότι «Μάλτα... γιοκ». 

Είναι πολύ απλό. Είχαν χάσει τη Μάλτα επειδή... είχαν βρεθεί στην Αμερική! Αλλά και τη βα­ρύτητα ανακάλυψαν οι Τούρ­κοι και όχι ο Νεύτων. Την ανα­κάλυψαν στη Χίο, την ώρα που τους έπεφταν τα κατάρτια στο κεφάλι από τη φωτιά που τους είχαν βάλει τα πυρπολικά του Κανάρη! 

Και την πενικιλίνη ανακάλυψαν οι Τούρκοι και όχι ο Φλέμινγκ! Ο Τούρ­κος γιατρός Σιχτίρ Ξαποδώ την ανακάλυ­ψε, ενώ το εγχειρίδιο της Ηθικής δεν το έγραψαν μονάχοι της Ιταλίας, αλλά ο τό­τε Τούρκος υπουργός Κοινωνικής Ηθικής Μαστούρ Νταβαντζί! 

Το Σινικό Τείχος είναι μύθος ότι το έχτισαν οι Κινέζοι, αφού το σχεδίασε ο Τούρκος πολεοδόμος Σοκάκ Καλντερίμ! Όσο για το τραπεζικό σύστημα, που λέγε­ται ότι ανεφύη και άνθησε στην Ευρώπη, είναι ψέμα τερατώδες! Τούρκος κι εδώ ο εμπνευστής του, ο διακεκριμένος επιστήμων και ειδικός στα τραπεζικά Σελέμ Μπεζαχτά! Αυτά είναι στοιχεία αδιάσειστα και βεβαιωμένα και όποιος αμφιβάλλει... θα πάει φυλακή! 

Τόσο απλά είναι τα πράγματα! Σου λέ­ει ο Ερντογάν, «εδώ οι Σκοπιανοί, που εί­ναι Σλάβοι και ανεμομαζώματα, φοράνε κατσαρολικά στο κεφάλι και καμώνονται τους “Μακεδόνες”, χωρίς να έχουν στον ήλιο μοίρα, κι εμείς, κοτζάμ αυτοκρατο­ρία, υπεραγορά που απορροφά όλα τα δυ­τικά προϊόντα που δεν κάνουν για τις χώρες της Ευρώπης και των ΗΠΑ, καθόμαστε με σταυ­ρωμένα χέρια; 

Όχι, κύριε! θα αλλάξουμε την Ιστορία, αρχής γενομένης από τον Κολόμβο! Διότι, αν το καλοσκεφτείς, ποιος μου λέει εμένα ότι η μαμά του Κολόμβου δεν ήταν πεταχτούλα και συνευρέθη με τον Τούρκο ανθυποπρόξενο στη Γένοβα με καρπό αυ­τού του έρωτα τον Χριστόφορο; «Μα κα­λά, ρε Ταγίπ, είναι δυνατό να τον έκανε με Τούρκο και να τον έβγαλε... Χριστόφο­ρο;» θα πείτε. « Α, εδώ είναι το θέμα! Το έκανε για... ξεκάρφωμα και ο Κολόμβος ήταν μουσουλμάνος!» θα σας πει ο χαλί­φης. Δεν τον βλέπω καλά, σε λίγο θα φω­νάζει «κικιρίκου» σαν τον Κωνσταντίνου στο «Ξυπνά, Βασίλη»! 

H AKΙΣ
(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-18/11/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger