Αρχική » » «Εγκεφαλικά» στο Μαξίμου για την συνάντηση Χρυσής Αυγής και αποστράτων

«Εγκεφαλικά» στο Μαξίμου για την συνάντηση Χρυσής Αυγής και αποστράτων


Ποταμός στημένων δημοσιευμάτων 

Με πρωτοφανή «λύσσα» και υποβολιμαία δημοσιεύματα αντέδρασε το σαθρό πολιτικό και μιντιακό σύστημα στην συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής με εκπροσώπους της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (- Ε.Α.Α.Σ.) στα κεντρικά γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου. 

Το ιδιαίτερα θερμό κλίμα που επι­κράτησε κατά την διάρκεια της, αλλά κυρίως η σύμπτωση απόψεων για... όλα τα θέματα που ταλανίζουν τους απόστρατους προκάλεσε πολλαπλά «εμφράγματα» στο Μέγαρο Μαξίμου και στους ντόπιους ολιγάρχες των καναλιών και των εφημερίδων της διαπλο­κής. 

Έντρομο το περιβάλλον Σαμαρά που θεωρούσε ότι οι στρατιωτικοί εί­ναι δεδομένη εκλογική πελατεία της ΝΔ, έδωσε εντολή για την σπίλωση της Ένωσης. 

Δεν είναι τυχαίο ότι ο πρώτος που «έπιασε χαρτί και μολύβι» προκειμένου να κατασυκοφαντήσει την Ε.Α.Α.Σ., ήταν ο γνωστός ανθέλληνας αριστεριστής δημοσιογράφος, Δημήτρης Ψαρράς. 

Ο αδρά χρηματοδοτούμενος από την κυβέρνηση του Δ' Ράιχ της Άνγκελα Μέρκελ, μέσω του ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ, με κείμενό του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», όπου αρθρογραφεί με ψευδώνυμο και ο γιος της Γιάννας Αγγελοπούλου, Παναγιώτης, χαρακτηρίζει σκαν­δαλώδη την συνάντηση, λες και οι απόστρατοι δεν έχουν το δικαίωμα να εκθέτουν τις θέσεις τους στα πολιτικά κόμματα. 

Επειδή, όμως, δεν μπόρεσε να αμαυρώσει, έστω και με την παρουσί­αση κατασκευασμένων στοιχείων τους απόστρατους, έσπευσε να τους κατηγορήσει ότι η συνομιλία τους με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής έγι­νε κάτω από την φωτογραφία του γε­νικού γραμματέα της, Νίκου Μιχαλολιάκου. 

Κάτι απολύτως λογικό, δεδομένου ότι ο χώρος της συνάντησης ήταν τα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες ημέ­ρες αργότερα, το προεδρείο της Ε.Α.Α.Σ. συναντήθηκε και με τον νέο υπουργό Εθνική Άμυνας, Νίκο Δένδια, το γραφείο του οποίου «κοσμού­σαν» φωτογραφίες με τον Αντώνη Σα­μαρά, τον Κώστα Καραμανλή, ενώ έλειπε μόνο αυτή με τον λόρδο Ρότσιλντ! 

Εκείνο που «πόνεσε» ιδιαιτέρως τον Ψαρρά, - είναι γνωστοί οι δεσμοί που διαθέτει με τον παγκόσμιο τοκο­γλύφο Τζορτζ Σόρος και τις οργανώσεις του-, ήταν το γεγονός ότι η Ένωση των Αποστράτων δεν είναι ένα τυ­χαίο σωματείο. 

Είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ). Έχει δηλαδή ιδιαί­τερα σημαντικό θεσμικό ρόλο. 

Στην προσπάθειά του να λοιδωρήσει τους στρατιωτικούς, ο αργυρώνητος φίλος των γυφτοσκοπιανών, το μόνο που «ανακάλυψε» είναι ότι ιδρύ­θηκε επί ημερών της Εθνικής Κυβέρ­νησης του Ιωάννου Μεταξά, με τον νόμο 1284/1938, ο οποίος τροποποιή­θηκε με το ΝΔ 1171/1972. 

Βεβαίως, εκτέθηκε πολλαπλώς δι­ότι παρόμοιες ενώσεις έχουν συσταθεί και λειτουργούν σε σχεδόν όλα τα κράτη του κόσμου, ασχέτως καθεστώτος, αφού πρόκειται για μια επιβε­βλημένη διαδικασία. 

Πριν παραλάβει την «σκυτάλη» ο άνθρωπος που θεωρεί προσβολή να κυματίζει η Ελληνική σημαία στα δη­μόσια κτίρια και να διδάσκονται τα Ελ­ληνόπουλα την Ιστορία του Έθνους τους, προηγήθηκε ένα δημοσίευμα επιστημονικής φαντασίας από το διευ­θυντικό στέλεχος του συγκροτήματος Λαμπράκη, Αντώνη Καρακούση. 

Ο γεννηθείς στην Τσεχοσλοβακία, γόνος οικογένειας που έφυγε στην Ανατολική Ευρώπη την περίοδο του συμμοριτοπολέμου, ως κύριος αρθρογράφος της στήλης «Βηματοδό­της», φιλοξένησε δήθεν δήλωση ανώ­νυμου ανώτατου αξιωματικού του ΓΈΕΘΑ ο οποίος επέκρινε, χρησιμο­ποιώντας λεξιλόγιο που δεν το συνη­θίζουν οι στρατιωτικοί, τους συναδέλ­φους του που συναντήθηκαν με αντι­προσωπεία της Χρυσής Αυγής. 

Επειδή, στην δημοσιογραφία όλοι ξέρουν από πού προέρχονται αυτές οι πηγές, καλό θα ήταν ο κομμουνιστογενής διευθυντής του Βήματος, να μας απαντήσει στο ερώτημα, αν ο «πληροφοριοδότης» του ακούει στο όνομα Νίκος Δένδιας. 

Γιατί πολλά ακούγονται στο Πεντά­γωνο για τις σχέσεις των δύο ανδρών, όπως ότι ο Καρακούσης ήταν από τους πρώτους που τον επισκέφτηκαν όταν ανέλαβε τα νέα καθήκοντά του ο Κερκυραίος πολιτικός, δικηγόρος και ομοτράπεζος της πανίσχυρης οικο­γένειας των τοκογλύφων Ρότσιλντ. 

Σε κάθε άλλη περίπτωση θα μιλού­σαμε για σπέκουλα εκ μέρους του, κάτι που συνηθίζουν να κάνουν μόνο οι «κίτρινες» εφημερίδες και όχι η «σοβαρή και έγκυρη» της οποίας ηγείται ο ίδιος. 

Προφανώς ο νεοδιορισθείς Δένδιας που λίγο έλειψε να βρεθεί εκτός κυβερνητικού σχήματος, αλλά διασώ­θηκε χάρις στις γνωριμίες που διαθέ­τει στα σιωνιστικά κέντρα, δεν μπόρε­σε να «χωνέψει» την συνάντηση και τα θετικά αποτελέσματα που εξήχθησαν απ' αυτήν. 

Τον συγκεκριμένο «κόντε» που απέτυχε σε όσα υπουργεία του έχουν ανατεθεί, (θυμίζουμε ότι του έφυγαν μέσα από τα χέρια Ξηρός και Μαζιώτης), ενώ τα έκανε μπάχαλο με τα «κόκκινα δάνεια», τον ξένισε το γεγο­νός ότι υπήρξε πλήρης σύμπνοια και ταύτιση θέσεων μεταξύ των Αποστρά­των Αξιωματικών και του Λαϊκού Συν­δέσμου. 

Για την ιστορία, που «πίκρανε» τό­σο τον Σαμαρά και τον περίγυρό του, που βλέπει ότι χάνει και τους στρατιω­τικούς, αξίζει να αναφερθεί ότι από πλευράς Χρυσής Αυγής παραβρέθη­καν στην συνάντηση οι Ευρωβουλευτές του Εθνικιστικού κόμματος, Αντι­στράτηγοι ε.α. Γεώργιος Επιτήδειος και Ελευθέριος Συναδινός και ο βου­λευτής Β' Θεσσαλονίκης Αντισυνταγματάρχης ε.α. Πολύβιος Ζησιμόπουλος. 

Τελικά στο Μαξίμου θα μείνουν μό­νοι με τον Άδωνι και τον Μαυρουδή... 

(ΕΜΠΡΟΣ-22/11/2014)

1 σχόλια:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger