Αρχική » » ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ

ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ


Ο ΑΝΔΡΕΑΣ Λοβέρδος έπρεπε να ζη­τήσει Ένορκη Διοικητική Εξέταση για να «καταλάβει» ότι ως υπουργός Παιδείας -ακόμη και αν δεν εκλήθη διά της τυπικής οδού στη δέηση για την 28η Οκτωβρίου- θα έπρεπε από μόνος του να αναρωτηθεί αν πρέπει εκ της θέσεώς του να παραστεί στον Καθεδρικό Ναό των Αθηνών! Ζή­τησε συγγνώμη την Πέμπτη κατόπιν εορ­τής, με εννέα μέρες καθυστέρηση, υπο­σχόμενος (χωρατό θα ήταν, φαντάζομαι) πως στις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου θα παραστεί σε δύο δοξολογίες! 

Πέριξ της κυπριακής ΑΟΖ η Άγκυρα και ο Ερντογάν ο... μεγαλοπρεπής παίζουν με τα νεύρα της Αθήνας... και της Λευκω­σίας ελπίζοντας σε ένα «λάθος», την ώρα που οι Έλληνες «λιώνουν» στον καναπέ τους για να μη χά­σουν το νέο εκρηκτικό επει­σόδιο του «αγαπημένου» τους τουρκικού σίριαλ! 

Στην Κατερίνη απεβλήθη ο πρόεδρος του 2ου ΕΠA.Λ. που ζήτησε (όχι με περισ­σή ευγένεια απ' ό,τι κατάλαβα) να γίνε­ται έπαρση σημαίας -με ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου- μία φορά την εβδομά­δα. Το εντυπωσιακό (και εξόχως ενθαρ­ρυντικό) είναι ότι την πρότασή του συνυπέγραφαν σε ψήφισμα οι 530, σε σύνολο 560, μαθητές του σχολείου του - ανάμεσά τους και πολλά παιδιά μεταναστών. Οι πιτσιρικάδες τραβάνε τον δρόμο τους αφή­νοντας τους «μεγάλους» στη δική τους μελαγχολία, να προσμένουν δηλαδή με σκυμμένο κεφάλι την έγκριση των ομα­δικών απολύσεων, τις νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις (λόγω λεηλατημέ­νων Ταμείων), τις επερχόμενες ανατροπές στο Ασφαλιστικό και στα εργασιακά και την υπερφορολόγηση που τους «κλειδώ­νει» μέσα στα σπίτια τους, ανήμπορους να αντιδράσουν σε οτιδήποτε διατάξει η τρό­ικα και σπεύσει να εφαρμόσει η κυβέρνη­ση. 

Στην εξαιρετική «Ιστορία» του Μαρ­κεζίνη, όπου περιγράφονται οι λεπτομέ­ρειες από τα χρόνια της Κατοχής, υπάρ­χουν κοινά σημεία με τη σημερινή επο­χή που προκαλούν ανατριχί­λα - λες και ένα αόρατο χέρι γράφει τις «δικαιολογίες» και τα «επιχειρήματα» περί «σωτήριας της πατρίδος» μόνο αν υπάρ­ξει ηρεμία και αυτοσυ­γκράτηση! 

Οι δημοσκοπήσεις εί­ναι κανονική καταστρο­φή από τις ευρωεκλογές του Μαΐου και μετά, με τη δι­αφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη Ν .Δ. να αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο, θα... φταίει ο αμετροεπής Βενιζέλος μετά να αλλάξει εκ βάθρων τον εκλογικό νό­μο; Στο Μαξίμου μετράνε και ξαναμετράνε τους «180» που απαιτούνται για εκλο­γή Προέδρου από την παρούσα Βουλή! 

Αν δεν υπάρξει φως στο... τούνελ μέ­χρι τα μέσα Δεκεμβρίου (διακινδυνεύω μια πρόβλεψη!), θα στηθούν κάλπες πολύ πριν από τον Μάρτιο του νέου έτους! Κά­τι που έχει προτείνει στον Αντώνη Σαμα­ρά και ο Κώστας Καραμανλής, που δεν έχει χάσει την επαφή του με την πραγματικότητα ... 

Χ.
(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ/220 VOLT-09/11/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger