Αρχική » » Στρατιωτικοί: Οι πιο κακοπληρωμένοι του ελληνικού κράτους!

Στρατιωτικοί: Οι πιο κακοπληρωμένοι του ελληνικού κράτους!


Οι πιο κακοπληρωμέ­νοι του ελληνικού κράτους είναι οι στρατιωτικοί ακόμη και μετά από τις «διορθώσεις» του 50%. Και θα παρέμεναν οι πιο κα­κοπληρωμένοι ακόμη κι αν τους επέστρεφαν το 100%! Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ε­νώσεων Στρατιωτικών έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία των αποδοχών των Ελλήνων στρατιωτικών μετά τη μερική αποκατάσταση με τις αποδο­χές των, αμειβομένων με το νέο ενιαίο μισθολόγιο, δημο­σίων υπαλλήλων, τα οποία α­ποδεικνύουν ότι δεν πρόκει­ται για εκτίμηση αλλά για α­λήθεια που λένε οι αριθμοί. 

Σύμφωνα με αυτά μετά τη με­ρική επαναφορά (κατά 50%) των μισθών των στρατιωτικών στα επίπεδα... που ίσχυαν την 31-7-2012, οι βασικές αποδοχές τους υπολείπονται κατά μέσο όρο 10,4% των αντι­στοίχων αποδοχών των δημο­σίων υπαλλήλων. 

«Μείον 7, 3%» 

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και αν επανέρχονταν πλήρως οι μισθοί των στρατιωτικών στα επίπεδα που ίσχυαν την 31-7-2012, οι βα­σικές αποδοχές τους θα υπολείπονταν κατά μέσο όρο 7,3% των αντιστοίχων αποδοχών των δημοσίων υπαλλήλων. Αυτό εν ολίγοις ση­μαίνει ότι ακόμα και αν το δημόσιο συμμορφω­θεί πλήρως με την απόφαση 2193/2014 του ΣτΕ, οι αυξήσεις που θα έχουν δοθεί στους στρατιωτικούς, θα καλύψουν μόνο το μισό της διαφοράς... 

(ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ-11/12/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger